måndag 29 augusti 2011

Få länder kan tänkas ta emot Khaddafi
I veckan skrev Ni om att få länder är villiga att ta emot Khaddafi och nämnde några tänkbara exilländer för honom bl. a Venezuela, Zimbabwe, Tchad och Niger. Enligt Alexander Atarodi FOI "är inga europeiska länder tänkbara. Inte heller Nordamerika."
    Hur är det med Sverige? Sverige har ju gjort sig känt som en fristad för terrorister, krigsförbrytare och andra kriminella. Madelaine Seidlitz, Tomas (?) Hammarberg och andra representanter för Human Rights Watch, Svenska Amnesty, Röda korset m fl. talar ju alltid högstämt om att även terroristers och krigsförbrytares ”mänskliga rättigheter måste respekteras."

I egenskap av politisk flykting i Sverige kan Khaddafi som asylskäl  åberopa att han riskerar tortyr och dödsstraff i hemlandet . Han behöver inte visa några ID-handlingar och han kan dessutom gälla som "ensamkommande flyktingbarn”. 
    Skulle någon myndighet mot förmodan misstänka att han ljugit om sin ålder kan han skylla på att han lider av den i Sverige numera vanliga sjukdomen progeria - en sjukdom som gör att kroppen åldras 8 - 10 gånger fortare än hos friska barn!
Så fort han fått asyl och permanent uppehållstillstånd kan han kräva att återförenas med sin familj/släkt/klan i Sverige och livet ut låta sig försörjas av de svenska skattebetalarna.
    Dessutom kommer hans nationalitet att förtigas och han kommer att kallas "svensk" i massmedias fortsatta rapportering!
ISM
*


4 kommentarer:

 1. Dessutom så äger han ju de facto Islamic Center i Malmö, något som kan tala till hans fördel. I humanismens namn kan vi väl inte tillåta att något ont händer innehavaren till dessa mohammedan-stallar?

  SvaraRadera
 2. Yttrandefrihet utan gränser29 augusti 2011 18:56

  ”Liberala” tidningar stänger nätkommentarer!

  Expressen och DN, tidningar som kallar sig liberala, stänger kommentarfälten för att slippa ”rasistiska” kommentarer, heter det.
  Begreppet ”rasism” har utvecklats till en legitim förevändning för att censurera sanningen.

  http://nyheter.se.msn.com/tidningar-st%C3%A4nger-n%C3%A4tkommentarer

  SvaraRadera
 3. Detta är ett enastående bra förslag. Om detta blir verklighet måste man utbrista som Gert Fylking ÄNTLIGEN. Nu börjar Svensk invandringpolitik att likna något. Tänka att få hit även GRÄDDAN till vårt lilla land och inte bara småhandlarna av dessa högt älskade berikare. Khadaffi är ju överkvalificerad så migrationsverket behöver inte ens bli inkopplade för detta tar Fredrik Reinfeldt och regeringen själva hand om de kommer att ge honom Svenskt medborgarskap på direkten. Detta kommer att utdelas vid en högtidlig cermoni med pompa och ståt på något lämpligt ställe. Det kan bli Statshuset, Harpsund eller något liknande. När väl denna tillställning är över har säkerligen Reinfeldt ordnat med så det bli stor galamiddag på slottet och även att ALLT blir direktsänt i SVT:s ALLA kanaler. Jag är SÅÅÅÅ glad att jag är Svensk. PURSVENSKEN Hans K Nilsson.

  SvaraRadera
 4. Pursvensken skriver mycket bra om detta mottagande
  och det skulle inte förvåna någon av de rättrogna
  svenskarna som skulle mottaga honom med pompa och ståt i Stadshuset. Kan inte låta bli att påpeka för pursvensken att du alltid skriver Statshuset.
  Det stavas faktiskt Stadshuset om du menar huset som har nästan en minaret som vänder sig mot solen. Ta nu inte illa upp käre Pursvensk. Jag är en trogen Pursvenska.
  Elisabeth

  SvaraRadera