lördag 3 september 2011

Redaktionen för Ring P1


Ämne: Vems åsikter framför programledarna i Ring P1?
När programledarna i Ring P1 känner sig trängda upprepar de med ett gökurs envishet att ”det är inte jag som ska tycka, det är inte mina åsikter som ska framföras, vad jag tycker är inte intressant, irrelevant ” etc.
Mot denna bakgrund undrar jag vems åsikter Täppas Fogelberg representerar, när han kallar invandringskritiker i allmänhet och Sverigedemokraterna i synnerhet för” råttor, ohyra och kackerlackor”? 


Om detta inte är hans egna åsikter måste de ju rimligen vara Sveriges Radios. Stämmer den tolkningen?  Vilken människosyn har i så fall Sveriges Radios chefer?
På förhand tack för svar.

ISM
*
5 kommentarer:

 1. ISM vet ju själv vems åsikt det är att VI SD:are är skadedjur bla. Eftersom ALL media och kulturelit i detta land går i 7Klövern(nn)s strypkoppel är ju detta något som i första hand kommer från allra högta ort alltså Regeringen. Vi har hört Mona Muslim och som Reinfeldt stämmer in i och andra politiska företrädare uttala sig om vad de tycker om SD. VI SD:are är enl 7Klövern(nn) något som katten har släpat in och VI upplevs även som pestsmittade eftersom att vi inte ens kan tas i med tång. Detta är väl bevis nog på vem som håller i taktpinnen. PURSVENSKEN Hans K Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Ådärkomdenja på Exilen myntade uttrycket hybridstatsminister. Jag har kortat ner det till bara hybridminister eftersom det blir lite väl långt annar. Lite som ecklesiastikminister som man knappt ens kan uttala utan att tungan slår knut på sig själv.

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=rnVZPdpWxZ8

  Lyssna på denne engelsman som säger det vi inte får säga i vårt eget land: Goodbye Sweden

  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Hans K! Det är dessutom ett bevis på att etablissemanget har för mycket att dölja, och är därmed livrädda för ett parti som har folkets åsikter....Blodsven

  SvaraRadera
 5. Apropå Täppas, som påstår att han är blind, berättade han i ett radioprogram att han blivit överfallen av sverigedemokrater.
  Programledaren frågade då hur han kunde veta att de var sverigedemokrater - då sa han klyftigt? att han kände igen dem och att de var sverigedemokrater.
  Han påstår ju att han är blind!!!
  Elisabeth

  SvaraRadera