torsdag 13 oktober 2011

Borgerlig medvind

Av demokratbloggen

Dagens Nyheters ledarredaktion


Peter Wolodarski, politisk redaktör och ledarredaktör
Genmäle på dagens (13 sep 2010) ledare ”Borgerlig medvind”
Än en gång speglar Dagens Nyheters ledare den panik som drabbat det politiska och mediala etablissemanget inför möjligheten att Sverigedemokraterna efter höstens val kommer att ta plats i Sveriges riksdag.
Dagens Nyheters skrämselpropaganda skulle ha gjort propagandaminister Goebbels grön av avund.
Medias beskrivning av Sverigedemokraterna följer nazisternas grundregler för effektiv propaganda:
1. Propagandan koncentreras till några få satser som ständigt upprepas: ”Sverigedemokraterna är främlingsfientliga, rasister, islamofober” etc.
2. Propagandans väsen är enkelhet, kraft och koncentration: det ständiga upprepade mantrat om ’alla människors lika värde’ [Detta är dessutom en – medveten? – felöversättning. I FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna står det: ”All men are equal in dignity” vilket inte har något med påstått värde – ”value” – att göra!] och svepande formuleringar om ”Sverigedemokraternas människosyn”.
3. Ju större lögnen är desto större är utsikterna att den skall bli trodd: ”invandringen är bra för Sverige och invandrarna är en samhällsekonomisk resurs”, ”invandrarna är inte överrepresenterade i brottstatistiken” och om de skulle vara det beror det på ”socioekonomiska faktorer, marginalisering, stigmatisering, exkludering, strukturell diskriminering och har ingenting med deras kultur, traditioner och sedvänjor att göra” etc.

Med anledning av SD:s – före censurstämpeln – utmärkta valfilm drar ledarskribenten paralleller till ”de nazistiska propagandafilmerna från 30-talet. Där nazisterna använde råttor använder Sverigedemokraterna burkaklädda kvinnor som väller fram ur mörkret. Partiet slår därmed mot reproduktionen, inte segregationen. Budskapet kan omöjligt tolkas som ett invandrarkritiskt inlägg i debatten. Det är rasism.”
I detta sammanhang vill jag erinra om Algeriets dåvarande president Houari Boumedienne som i FN:s generalförsamling redan 1973 konstaterade: ”One day millions of men will leave the Southern hemisphere of this planet to burst into the Northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.”
Var Boumediennes uttalande i FN ”rasistiskt”?
Islamexperten, hedersdoktorn i teologi, författaren, generalkonsuln och ambassadören Ingmar Karlsson konstaterade i en artikel på SvD Brännpunkt den 4 april 2008: ” /…/ Den årliga immigrationen till Europa är idag större än till USA. Det finns idag 15 miljoner muslimer inom EU – således fler än protestantiska skandinaver. Antalet kommer att öka genom en fortsatt invandring.
Utvecklingen går därför obevekligt mot ett mångrasiskt [Vad menar ambassadören? ”Mångrasiskt”? Vi har ju i decennier blivit itutade att det inte finns några ”raser”. I broschyren ”Ord som taggar” utgiven av TCO, Polisförbundet, Journalistförbundet, Lärarförbundet, Finansförbundet m fl gäller den första varningen för ord vi inte får använda just ordet ”ras”: ”Ras: det finns bara en ras.”] och multikonfessionellt Europa. Även den demografiska utvecklingen i Europa bidrar till detta.
Idag är nativiteten bland de muslimska invandrarna i Europa tre gånger större än bland den icke-muslimska befolkningen. Om denna trend håller i sig skulle med nuvarande immigrationsmönster den muslimska befolkningen ha fördubblats år 2015 medan Europas icke-muslimska befolkning kommer att minska med 3,5 procent. Uppskattningarna av antalet muslimer i Europa om 30 år når så högt som till 65 miljoner.


Är ambassadören Karlssons uttalande ”rasistiskt”?
Varför får ambassadören skriva sådant som SD inte får visa i sin valfilm?
Heligt krig” i våra förorter
Redan den 29 augusti 1993 konstaterade den framsynte ambassadören Karlsson i en artikel på SvD Brännpunkt följande: ”Vi måste räkna med att militanta muslimska organisationer kommer att sträva efter att hos oss föra in sina ’heliga krig’ mot den västvärld de betraktar som inkarnationen av all ondska. De första kraven på en dödsdom mot Salman Rushdie restes inte i Teheran utan kom från en moské i den engelska staden Bradford.
Även i Paris hölls massdemonstrationer med krav på Rushdies död. I länder med stor muslimsk befolkning som England, Frankrike och Tyskland görs medvetna utifrån styrda försök att radikalisera de muslimska invandrarna och gästarbetarna.” Ambassadör Karlsson förutsade att ”Ett ’heligt krig’ kan /då/ fortare än vi anar bli en realitet i Västeuropa men inte i form av en militär kraftmätning mellan väst och den islamska världen utan som ett gerillakrig i våra ghettoiserade storstadsförorter.”
Ett lågintensivt gerillakrig mot ursprungsbefolkningen förekommer redan i städer och förorter med stor arabisk/muslimsk invandring i form av bl a gruppvåldtäkter på unga svenska flickor, mord på gamla kvinnor på parkeringsplatser, stenkastning mot polis, räddningstjänst – brandkår och ambulans – som försöker rädda liv samt kollektivtrafik, bilbränder, beskjutning på gator och torg, lekplatser och i sjukhusentréer etc.

Den somaliska ”tjejligan
2006 och 2007 härjade en ”tjejliga” från Somalia i Spånga, Hjulsta och Hässelby. Flickorna, som misshandlade och rånade pensionärer var iförda sina muslimska sjalar. De gamla knuffades nerför trappor och utsattes för rå och brutal misshandel bl a sparkar och slag. Ligan gav sig företrädesvis på 70- 90-åringar med rullatorer. Bytet var ibland 90 kr, 400 och 1 000 kr. [Metro den 6 juli 2007]
Flickorna delade upp sig i lag och tävlade om vem som var bäst på att ”plocka tanter.”
* 22 november 2006 – tre av flickorna rånade en 88-årig kvinna i Spånga. De attackerade henne bakifrån och slog mot hennes huvud och kropp.
* 22 november – tre av flickorna slet handväskan från en 71-årig kvinna i Spånga.
* 23 november – två av flickorna attackerade 80-åriga Gun-Britt i Hjulsta. De följde efter henne och eftersom hon hade svårt att gå efter ett lårbensbrott höll flickorna upp hissdörren och attackerade henne sedan.
*7 december – två av flickorna rånade en 79-årig kvinna i trapphuset till hennes lägenhet i Hässelby. De slog och sparkade på hennes kropp för att få henne att släppa handväskan. Den grova misshandeln fortsatte sedan hon fallit omkull.
* 14 december – en av flickorna drog ner en 64-årig kvinna på marken och stal hennes handsväska
* 14 december – en 84-årig kvinna fick sin väska stulen ur korgen på rullatorn
* 15 december – två av flickorna överföll en 72 årig kvinna i hennes trapphus i Spånga. Sedan de tagit väskan knuffade de ner kvinnan för trappan
* 15 december – en 81-årig kvinna blev bestulen på sin handväska. Flickorna höll för hennes ögon och tryckte in en vante i hennes mun. Sedan satte de sig på kvinnan och avslutade misshandeln med att sparka på henne.
* 26 januari 2007 – två av flickorna överföll en 58-årig kvinna. De höll för hennes mun och släpade henne utmed golvet tills hon släppte väskan.
* 29 januari – två av flickorna tryckte ner en 81-årig kvinna i snön med ansiktet neråt på en gångväg i Spånga och stal hennes handväska.
* 5 februari – en av flickorna stal handväskan från en 86-årig kvinna med rollator.
* 6 februari – två av flickorna trängde sig in en hiss med en 83-årig kvinna. De försökte stjäla hennes väska men kvinna lyckas skrika sig fri trots att de höll för hennes mun.
* 6 februari – flickorna gav sig på en 66-årig kvinna i samma område men kvinnan höll fast sin handväska.
* 7 februari – en 83-årig kvinna blev överfallen bakifrån av tre av flickorna. De drog ner henne på marken och sparkade henne.
Flickorna åtalades på 19 punkter. Vid rättegången var tingsrätten fylld av flickornas familjer och vänner.

Muslimerna och integrationen
”Den islamiska identiteten innefattar/också/ seder och bruk som avviker från dem som betraktas som gängse i de samhällen de nu lever. Krav kommer att ställas på speciella rättigheter och på särskild status utöver de rättigheter som tillkommer den inhemska befolkningen. /…/
Om Europas muslimer ska kunna integreras beror framför allt på om de kan anta och utforma en islam som omfattar de grundläggande europeiska värdesystemen: pluralism, tolerans, åtskillnad mellan kyrka och stat, ett demokratiskt civilt samhälle och individuella mänskliga rättigheter.”
Ett citat ur SD:s partiprogram? Nej, ännu ett citat från den – förmodar jag i DN:s ögon – rasistiske islamofoben Ingmar Karlsson!
Andens tattarfölje
Om DN:s ledarredaktion har någon som helst känsla för hederlig journalistik föreslår jag en uppföljning av dagens ledare baserad på ovanstående fakta. Samt givetvis en ursäkt till SD för jämförelsen med nazisterna. Jag erinrar mig osökt Verner von Heidenstams definition av journalistskrået: ”Andens tattarfölje.”
F ö fiskar ledarskribenten i ”grumliga vatten” när han/hon jämställer ”burkaklädda kvinnor med barn” med råttor! Liknelsen är ju DN:s – inte Sverigedemokraternas! Tala om att falla på eget grepp!
Avslutningsvis
två citat för DN:s ledarredaktion att begrunda om den intellektuella förmågan – mot förmodan – räcker till:

Om 25 år kommer vi att undra varför vi i toleransens och acceptansens namn bakband våra händer, slet upp våra strupar och gav upp det västerländska samhället. ”Salman Rushdie
Vid randen av en avgrund finns blott en sak att göra: ta ett steg tillbaka.” Michel de Montaigne.
Det är just till en avgrund det politiskt korrekta etablissemangets mångkulturförespråkare genom sitt förnekande av verkligheten – d.v.s. av den mångkulturella mardrömmen – fört vårt land.
ISM
*
4 kommentarer:

 1. Skulle varit intressant få veta vilket straff dessa varelser fick. Muslimer har tydligen ingen känsla för varken djur eller människor - en empatisk förmåga som de totalt saknar.

  VARFÖR - VARFÖR - VARFÖR???? Släpper vi in dem i västvärlden??? Förstår inte våra makthavare vad de håller på med???

  Enda räddningen är Jimmie. SVERIGEDEMOKRATERNA
  Amlitz

  SvaraRadera
 2. Dom ser sig själva som skapelsens krona. Otrogna och djur har inte samma värde därför att dom inte tror på allah som dom själva. Tvärtom bör dom straffas för detta. Så är mohammedanens syn på dennes omvärld och sig själva.

  SvaraRadera
 3. Ytterliggare ett klargörande inlägg av ISM om den mångkulturella mardröm som vårt Land är utsatt för och som VI folket tvingas leva med och i. Jag är övertygad om att våra politiker som tillhör 7klövern(nn) mycket väl vet vad dom gör när det gäller deras fullbordandet av det mångkulturella helvetet. Mona Shalin hade inte fällt uttalandet att det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka det är Svensken som skall intigreras i det Nya Sverige om hon inte menade detta. Reinfeldt hade inte ändrat i grundlagen bla så att utlänningar och Svenskar skall ha samma rättigheter om detta inte var hans innersta vilja. Alla dessa projekt för att främja det mångkulturella som nu sjösätts i skolor och i media bla hade inte kommit till stånd om man tvivlade på det mångkulturella samhällets förträfflighet. Det finns få om ens något område i samhället där inte invandringens fördelar lyfts fram som synnerligen positivt för landet och dess framtid. Det som är det stora problemet är att Svensken i gemen inte förstår och vill heller inte veta och förstå vad detta kommer att få för konsekvenser inte bara för samhället i stort utan speciellt för oss Svenskar och på det sätt vi är vana vid att leva.Jag vet inte vad det är för typ av personer ni träffar ni som läser dessa bloggar och skriver kommentarer men för egen del träffar jag nästan till 100% enbart personer som efter att man har vädrat lite samhällsproblem alltid fäller uttrycket man vågar inte tänka på framtiden. Så resonerar personer som både har barn och barnbarn. Jag anser att detta är både skrämmande och stor brist på ansvar. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 4. Näe, du Amlitz! Det enda som hjälper är skjutandet. / Finländare

  SvaraRadera