lördag 15 oktober 2011

Främlingsfientlig versus verklighetsfrämmande

Av demokratbloggen

Lena Sundström


Ni tillåts – i Er egenskap av politiskt korrekt orakel – breda ut Er i media och svartmåla och demonisera såväl danskar som svenskar, som har synpunkter på den mångkulturella mardröm som danskarna och i ännu högre grad svenskarna tvingas leva i…
Vad Ni inte tycks förstå är att – när överheten gång på gång gör sig döv för medborgarnas kritik av den förda invandrings- och integrationspolitiken – stiger givetvis förbittringen hos de senare. Att den politiska, mediala och kulturella ”eliten” bemöter denna kritik med beskyllningar om ”rasism, främlingsfientlighet och obefogad främlingsrädsla” ökar givetvis denna högst berättigade förbittring.
Svenska folket har inte bett om att få ta emot hundratusentals utlänningar/främlingar. Vi har inte tillfrågats – och ännu mindre godkänt – att Sverige under enbart några decennier skulle ”utvecklas” till ett mångkulturellt samhälle. Inte heller har vi accepterat det tvivelaktiga nöjet att bekosta det mångkulturella kalaset dvs ta det ekonomiska ansvaret för de ekonomiska konsekvenserna av en i praktiken okontrollerad invandring av ett illitterat trasproletariat från Tredje världen.

Anklagelser om fördomar, främlingsfientlighet, rasism och islamofobi används flitigt i den invandringsvänliga retoriken för att dölja den sanning och de fakta som makthavarna à tout prix vill dölja.
Fakta och en sann bild av verkligheten kan, frk Sundström, aldrig vara vare sig ”främlingsfientligt” eller ”rasistiskt.”
Den 16 januari 1999 konstaterade Ulrika Messing i Kvällsposten: ”Ingen är rasist för att den säger sanningen.”
I Tove Lefflers artikel i DN sade Ni. ”Jag är tydlig med var jag står och jag tycker (sic) att de är främlingsfientliga.”
Hur skulle det vara om Ni och alla de journalister, som i tid och otid ondgör sig över påstådd ”främlingsfientlighet” och ”rasism” och över – den som ni påstår ”helt obefogade främlingsrädslan” någon gång kunde redogöra för vad ni lägger in i begreppen i stället för att excellera i svepande formuleringar? Det är lätt att anklaga människor för främlingsfientlighet men uppenbarligen inte lika lätt att definiera vad man menar. Slänger man ur sig sådana allvarliga och kränkande beskyllningar måste man givetvis kunna tala om vad man menar. Att hänvisa till SD:s ”logik och taktik” räcker inte.
Jag tycker att Sverigedemokraterna är odemokratiska
Med sina vanliga svepande formuleringar och förenklade argument påstår lilla frk Sundström att Sverigedemokraterna är ”odemokratiska”. Demokrati, frk Sundström, är inte att tycka rätt om invandringen.

Ni påstår också att ”SD tror inte på alla människors lika värde”. I FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna står inget om alla människors lika värde. Där står ”all men are equal in dignity”, vilket är en helt annan sak. Ni borde kanske läsa på litet innan Ni uttalar Er så kategoriskt och tvärsäkert om vad andra – d.v.s. Sverigedemokraterna – tror eller inte tror på.
Dessutom undrar jag om Ni själv tror på de dumheterna om ”alla människors lika värde” Ni hasplar ur Er. I så fall har ju Hitler, Heydrich, Goebbels etc., Franco, Mussolini, Pol Pot, Stalin m.fl. samma värde som t ex Moder Teresa eller den så hyllade Nelson Mandela. Jag vill att Ni svarar på den enkla frågan: anser Ni att dessa har ”lika värde”?
F ö tycks ju Sverigedemokraterna och deras väljare – i Er inskränkta värld – inte ha samma värde som andra! Så var finns logiken i ert ständigt upprepade mantra om ”alla människors lika värde”?
Jag har ytterligare frågor med anledning av Era påhopp på SD:
På vilket sätt är Sverigedemokraterna odemokratiska? Så vitt jag kan förstå är de lika demokratiska som alla andra partier och dessutom har socialdemokraterna en eventuellt kommande regeringspartner, vars ledare kallar sig kommunist och håller fast vid den blodiga kommunistiska ideologin. Hur ”demokratiskt” är det?

SD är sprunget ur BSS.” Jag vill erinra om att samtliga riksdagspartier – utom kommunisterna – från höger (m, kd, fp och c) till vänster (s) har en hel del bruna skelett som rasslar i respektive partigarderober. Centerns föregångare Bondeförbundet hade t o m rasismen inskrivet i sitt partiprogram och Maud Olofsson konstaterade i Almedalen för några år sedan att ”Hitler gjorde en del tokiga saker.” Förmodligen syftade hon på Förintelsen. Eller vad tror Ni?
Kommunisterna dvs Lars Ohly & Co har ju som bekant sina skelett i andra garderober i f d Sovjet, f d DDR, Kampuchea, Nordkorea, Kina, Kuba etc.
Vad är de rädda för?”
Jag ville veta vad de är rädda för” sade Ni i en artikel av Tove Leffler i DN under rubriken ”Hon ville möta de vanliga rasisterna.”
Mot bakgrund av vad invandrarna ställer till med i samhället har vi all anledning att vara rädda.
Rädda för att bli mördade på en parkeringsplats, då en arab beslutar sig för en konfliktlösning han är van vid ifrån hemlandet, rädda för att våra barn och barnbarn skall bli gruppvåldtagna, rädda för att våra gamla skall bli nedslagna, misshandlade, rånade och t o m brutalt mördade, rädda för att gå ut i förorterna på kvällen eller för den delen även på dagen för att inte bli överfallna, misshandlade, rånade och dödade.

För några år sedan härjade en s.k. ”tjejliga” bestående av ett gäng somaliska flickor i Stockholms västra förorter. De slöjklädda somaliskorna riktade sitt våld mot försvarslösa, gamla kvinnor.
Gruppvåldtäkter var f ö ett okänt begrepp i vårt land innan vi berikades med importen från MENA-länderna d.v.s. Mellanöstern och Nordafrika samt från övriga Afrika – t ex Kongo-Kinshasa, där detta – som bekant (?) – är ett vanligt ockupationsbeteende.
Arbetar man som polis, brandman, ambulansförare, busschaufförer, socialarbetare eller på Försäkringskassan och i rättsväsendet d.v.s. i våra domstolar måste man leva i ständig fruktan för liv och lem p.g.a. våld och ständiga hot om våld.
Listan på anledningar till rädsla för de objudna främlingarna kan göras hur lång som helst.
Den kanadensiske forskaren Mark Schaller definierade som bekant (?) ”rädslan för det främmande som en del av vårt förhållningsbaserade självförsvar” och som ”en antropologisk konstant .” Schallers definition strider som synes mot det svenska etablissemangets definition av främlingsrädsla som ”ett moraliskt karaktärsfel” eller t o m ”ondska”. [Källa: Die Weltwoche, Schweiz]
Saker Ni inte förstår…”
Ni har valt helt rätt titel på Er sällsynt pladdriga bok ”Saker jag inte förstår – och personer jag inte gillar.” [Leopard förlag 2005] För det är väldigt mycket Ni inte tycks förstå.
I kapitel 32 ”Vart tog pengarna vägen?” frågar Ni:
1) ”varför har vi inte längre råd med allt det där vi hade råd med tidigare? /…/ och
2)”vad är det vi inte har råd med?”
Dessa frågor kan jag som alla pålästa invandringskritiker svara på.
Svar på fråga 1: De gigantiska kostnaderna för invandringen och alla havererade integrationspolitik har slukat våra skattepengar.
Svar på fråga 2: Vi har inte längre råd med att ge våra gamla en värdig ålderdom/omsorg/boende. Vi har inte råd att ge dem en pension det går att leva på. Men vi har råd med världens generösaste invandringspolitik.
På sid. 299 skriver Ni ”Dahir Abdi är en svensk kille som skulle åka hem till Somalia och hälsa på lite släktingar.”
Svensk”?? Blir jag kines om jag flyttar till Kina? Frågan som aldrig får svar: Hur kan man åka hem på semester och hälsa på släkten i det land från vilket man påstår sig ha flytt ”undan krig och förföljelse”. Jag förmodar att Ni – i Er vishet – kan svara på den?
Er bok måste vara en av de mest onödiga böcker som någonsin givits ut – 346 totalt oläsliga och ointressanta sidor.

Det är en gåta att Ni i tid och otid kan släppas fram i alla media från AB och Metro till Sveriges Radio och SVT, TV4 etc.
Ni borde veta hut!
I en urfånig krönika i AB den 28 september 2006 skrev Ni att Ni skulle sluta prata skånska och raljerar på Ert vanliga intelligensbefriade sätt över ”Skånes Väl, Nationaldemokrater, Sverigedemokrater, Och en massa andra lösa underorganisationer”.
Ni surfar in på nätet ”för att kolla om mitt gamla Skåne försetts med ett alldeles ovanligt karismatiskt gäng Sverigedemokrater som kan vara någon sorts förklaring: Ni vet någon slickad Jörg Haider-typ eller någon småettrig Pia Kjersgaard. Men allt jag hittar är några seniora bomullsbyxegäng som ser ut som om det gått vilse från något hem.”
Var finns nu det vackra talet om ”allas lika värde”? När blev Skåne Ert? Med Ert milt uttryckt ”asiatiska” utseende skulle jag akta mig för att dra paralleller till att ha ”gått vilse från något hem”!

I en artikel ”Lena möter SD:s väljare ” av Maja Schiöler sade Ni ”Att tänka negativt om människor leder inte till något gott. All positiv utveckling grundar sig på att vi människor respekterar varandra. Genom att tänka det sämsta om människor kan det aldrig bli bättre.”
Uppenbarligen lever Ni inte som Ni lär! Uppenbarligen respekterar Ni vare sig det danska eller svenska folket!
Om jag ens för ett ögonblick trodde att Er intellektuella kapacitet räcker till skulle jag föreslå att Ni begrundar den franske 1500-talsfilosofen Michel de Montaignes kloka ord: ”Vid randen av en avgrund finns blott en sak att göra: ta ett steg tillbaka.” Ty det är just till en avgrund som s.k. journalister av Er kaliber fört vårt land.
Avslutningsvis erinrar jag mig osökt Verner von Heidenstams – jag förmodar att han lika litet som Montaigne är bekant – definition av journalistskrået: ”Andens tattarfölje.”
Med den hälsning Ni gjort Er förtjänt av
ISM
*


2 kommentarer:

  1. Det är ren njutning att läsa ISM:s inlägg trots att de alltid handlar om stora kostnader och problem som våra Landsförrädare och deras medlöpare som bla denna Lena Sundström åsamkar Landet och Folket. Vi Sverige och Svenskvänner skall fortsätta på inslagen väg att med alla till buds stående medel göra SD så stora och starka som det bara går innan det är helt kört för landet och folket. Vi måste slå undan benen på alla dessa hundratusentals Sverigehatare där denna köpeunge Lena Sundström ingår som dagligen och stundligen förpestar vår tillvaro innan det är för sent. Att skriva, läsa och kommentera på Sverigevänliga bloggar är en alldeles utmärkt bisyssla om man vill vara med att rädda Sverige undan den framtida katastrofen. SDU drar idag sitt strå till stacken genom att anordna och inbjuda till en fredlig manifestation i Malmö idag den 15/10. Polisen har lovat HÅRDA TAG mot motdemostranter och detta bådar gott. Vi får se när facit kommer om de lyckas täppa till truten på några AFAslödder. Det kan bli en spännande lördag vad det lider. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera
  2. Jag tror att sådana som henne har blivit kallade för tjing-tjong som barn, som stjärnskottet, tillika landsmannen Patrik Lundberg nyligen uttryckte det när han startade Kinapuff-drevet. Dock inte alls i den utsträckning han antyder. Tror dom överdriver kraftigt och att det mer har inskränkt sig till enstaka tillfällen. Dessvärre har nog även dom varit så traumatiserande att dom i efterhand minns det som oftare förekommande än vad det gjorde i verkligheten. Jag kan iofs förstå att det kan vara mindre kul att se annorlunda ut än majoritetsbefolkningen. Förmodligen en stor orsak till varför så många av dem vill blanda ut oss så att dom inte sticker ut lika mycket. Vad dom däremot inte verkar begripa är att deras gärningar kommer leda till riktig rasism i förlängningen. Redan nu kan man märka hur hatade dom har blivit. Hur mycket mer hatade kommer dom inte att vara om 10 år?

    SvaraRadera