måndag 26 december 2011

Abd al Haqq Kielan, juldagen 2011


Redaktionen för ”Vid dagens början”

Producent Martin Dyfverman

Radio islam juldagen 2011
Hur tänker Sveriges Radio och producenten Martin Dyfverman när ni på en av kristenhetens största högtidsdagar låter muslimen Abd al Haqq Kielan propagera för islam i ”Vid dagens början”?
Vad driver Sveriges Radio att provocera och kränka landets kristna genom ett dylikt påfund på just Juldagen?  Hur tänkte Ni?
Räcker det inte att ge muslimerna obefogat stort utrymme årets andra dagar?
Det är givetvis oacceptabelt att SR propagerar för den religion som förföljer och mördar kristna i de länder där islam är förhärskande.
Samtidigt som denne svenske muslim framträdde i Sveriges Radio utsattes flera kyrkor i Nigeria för en våg av terrorattentat och kristna sprängdes till döds i samband med julhelgen.
Dylika attentat och hatbrott mot kristna är som bekant (?) ofta förekommande - något som borde stämma Sveriges Radio till åtminstone en viss eftertanke och återhållsamhet, när det gäller den islampropaganda SR excellerar i.

Delar Sveriges Radio Abd al Haqq Kielans åsikter?

Eftersom SR gärna släpper fram hr Kielan i etern förmodar jag att SR och hr Dyfverman delar hr Kielans åsikter:

”Jag förstår inte Sverige och dess lagar. De tär OK att homosexuella gifter sig men det är inte tillåtet att ha fyra fruar. ”

Om kvinnans rätt till ett eget socialt liv har hr Kielan sagt: ”Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra men om mannen säger nej är det nej.”

 Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ. Det är pappan, brodern eller någon manlig anhörig som bestämmer vem hon ska gifta sig med.” [1][1]

Hur stämmer dessa åsikter med de principer för jämställdhet  mellan män och kvinnor SR i alla andra sammanhang förespråkar?[1][1] Källa. Paraplyprojektet EU Equal 20 april 2004


Avslutningsvis
föreslår jag att Sveriges Radio och hr Dyfverman begrundar Salman Rushdies kloka ord för några år sedan: ” Om 25 år kommer vi att undra varför vi i toleransens och acceptansens namn bakband våra händer, slet upp våra strupar och gav upp det västerländska samhället.”
Ty det är just detta SR genom sina ständiga partsinlagor för islam är i färd att göra!

ISM
*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar