fredag 20 februari 2015

Skinn på näsan

 

Just när man började tvivla på intelligensnivån hos svenska tjejer dyker det upp en söt tjej som verkligen vågar ta debatten, om så med självaste satan... för något annat bjöds det inte på i SVTs debatt.

Som vanligt satt vrålapor på bänkarna och väsnades när Sara talade, men hon fick i alla fall fram det mesta.

Illröda i ansiktet av aggressivitet och upphetsning satt massmördarnas förespråkare där i form av kommunister och muhammedaner, och mitt i allt detta virrvarr av mänsklig degenerering sitter Sara, sval och skön, och med ett vackert litet leende förklarar hon sin ståndpunkt, så många sekunder det nu går, för nu tar apberget i ända nerifrån tårna för att fräsa ifrån mot denna kvinna, som i övrigt verkar fullständigt oberörd av all den ångestfyllda satansdyrkan som strålade ur apberget liksom strålningen från ett havererat kärnkraftverk.

 

Vem som helst skulle känt sig trängd av dessa asgamar, men inte Sara. Om det är någon som gjort sig förtjänt av en politisk karriär efter detta så är det Sara Skyttedal. Hon försvarar typiska svenska värden och hon försvarar dessutom den kristna grundsynen som Kristdemokraterna borde ha med tanke på dess partinamn och dessutom med tanke på att det är ett socialkonservativt parti.

Om hon kan förändra Kristdemokraterna till ett parti som liknar SD så skulle SD möjligen våga radikaliseras, för det finns ju ingen anledning till att det ska finnas två partier med exakt samma politik.


*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar