tisdag 31 januari 2017

Sionismens krigshetsande företrädare i Sverige agerar på nyttSå här skriver Sionistdemokraterna i ett meddelande:

- Den nya gasledningen genom Östersjön kommer innebära att de demokratiska staterna i Östeuropa förlorar inflytande eftersom gasen inte längre behöver passera genom dem för att nå Tyskland. Detta kan stärka Rysslands grepp över de östeuropeiska länderna. Detta är ett viktigt skäl till att vi säger nej.

- I händelse av konflikt i Östersjöområdet är det givetvis en enorm fördel för Ryssland att redan ha tillgång till en hamn på svenskt territorium. Sverigedemokraterna är inte villiga att ta den risken. (SD)

Stollen som har yttrat sig så heter Tommy Strannemalm och är kommunfullmäktigeledamot i Karlshamn (SD). Man behöver vrida till det ordentligt för att få det att låta logiskt, för när man tänker efter så menar Strannemalm att de östeuropeiska länderna ska fördärva Rysslands ekonomi som några av dem redan har gjort i bland annat Ukraina, och det menar han vara demokrati!?Men ett land som dessa tokstollar i SD inte anser vara demokratiskt är grannlandet Ryssland, och vilka följer de då? Jo, de följer den kriminella Hillary Clintons linje, och det är förstås ännu mer demokratiskt?

I vilket fall som helst driver SD en sionistisk globalistpolitik som går ut på att hela världen ska styras av ett litet antal globalister och alla folkslag ska utrotas så att endast bastarder med låg IQ återstår.

Och detta folkmördarparti kallar sig för Sverigedemokratiskt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar