lördag 25 februari 2017

Debattledare Belinda!Bästa (?) SVT,

Hur i hela världen kan ni tillsätta Belinda Olsson som ledare av programmet Opinion Live.!? Hon saknar ju helt förutsättningar att fungera som en opartisk och objektiv debattledare. Katastrof är bara förnamnet på hennes sätt att totalt sabotera alla ansatser till dialog och konstruktiv debatt i detta program. Hennes skriande brist på såväl förnuft av normalgraden som vilja och förmåga att låta deltagarna delta på rättvisa villkor, stod klarare än någonsin i programmet den 23 februari.

Kontrasten var total till den verklighetsförankrade Katerina Janouch som inte bara uppvisade ett intellekt ljusår skarpare, utan därtill ägde en kvinnlig grace som den kossa-lika Belinda bara kan drömma om!

En liknande relief till Katerina Janouch uppvisade mytomanen Anders Lindberg, som totalt oförmögen att ta till sig någon fakta från verkligheten framhärdade i sin koleriska argumentation om “samhällets strukturella diskriminering” av invandrarna och de “högerextrema rörelsernas konspiration” i Sverige, Europa och USA för att svartmåla migrationen.

Varför i hela världen anlitar SVT inte den i jämförelse med Belinda Olsson eminente programledaren Olle Palmlöf? Är avsikten kanske att man vill provocera TV-publiken så att den tittarstorm uppstår som gör det möjligt att avveckla Belinda Olsson för gott..?

//Kenneth Sandberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar