söndag 26 februari 2017

Hycklarkungen vill att massmedia ska försköna bilden av SverigeDen här värdelösa nollan tycker att massmedia ska ljuga så mycket som möjligt om det land han är kung i, medan det går bra att förtala Kung Haralds land istället. Det var inte så länge sedan denne stolle till kung gav sig på norsk säljakt och ojade sig över brutaliteten där, men brutaliteten mot svenska folket skiter fanskapet fullständigt i!

Glöm röda stugor, ABBA och Björn Borg. Numera förknippas ordet "Sweden" mer med världsrekord i våldtäkter, politisk korrekthet och omvänd rasism. DN anser att utvecklingen är alternativa mediers fel, och kungen vill att "seriösa medier" ska försköna bilden av Sverige.

– Det är viktigt att man för ut de goda exemplen. Det finns så mycket god utveckling och bra svensk forskning som vi inte känner till ens här i Sverige. På högskolan i Malmö bedrivs exempelvis väldigt mycket bra forskning om integrationsfrågorna, säger kungen i en intervju med Sydsvenskan.

Han vill att den negativa bilden av Sverige ska "balanseras" och att etablerad media ska dra sitt strå till stacken för att sprida en positiv bild av det socialdemokratiska kungadömet. Fria Tider

Vi har alltså en kung som öppet förespråkar en massmedial diktatur över Sverige, där all brottslighet ska gömmas under mattan så att inte medborgarna märker att de är utsatta för folkmordsplaner.

Man skulle kunna tänka sig att nu har även kungen gjort sig skyldig till avrättning, men han är inte lika farlig som de röda khmererna i riksdagiset, och dessutom är han dum i huvudet, något som regelbundet har kunnat konstateras genom decennierna. Hans föräldrar borde ha steriliserats istället!

Nu är det istället för sent, och han är för gammal att hamna på barnhem, och ingen vill väl adoptera honom, men kung borde han absolut inte vara!


2 kommentarer:

  1. Han är inte min kung. Har aldrig gillat den där värdelösa nollan eller hans familj. Nej, låt oss gå tillbaka till val-monarki som i äldre tider. Sköter inte kungarna sig, så skall medborgarna kunna rösta bort nollorna.

    SvaraRadera
  2. HAN ÄR DEN RÄTTMÄTIGA LEDAREN FÖR RIKET!

    SvaraRadera