lördag 4 februari 2017

Innebörden i orden patos solito eller Satis Polito eller vad fan det heter...Dravlet som någon spökskrivare har skrivit ner och gett Fröken Åkesson för att smörja honom heter SATIS POLITO, och vad det betyder vet ingen, men det spelar tydligen ingen roll bara Fröken Åkesson blir rik. Men nu står rubriken alltmer klar eftersom det innebär korruption, så därför kan man översätta orden med POLITISK EGOISM.

Han skiter fullständigt i vilken politik han för, så därför är boken inte intressant att läsa. Det enda man behöver reflektera över varför en total nolla kan skriva något som blir till en Best Seller. Det är för att nollan inte har skrivit en enda rad själv och för att den har lögnaktigt hårdlanserats av den globalistiska maffian. Det är alltså en slutsats jag drar efter partiets erfarenheter med den stollen.

Ett nationalistiskt parti väljer en partiledare som är till ytterlighet medioker. Men plötsligt blir han en lysande stjärna utan att någon ser de minsta kvaliteter hos honom. Han är alltigenom usel och så småningom börjar han revidera partiets politik så att det till sist inte återstår någonting av den ursprungliga politiken. Bara det här är förräderi.

Men nu kommer det allra lilla sista som över huvudtaget kan få den mest lättlurade att tro att han trots allt är någon slags nationalist och att det skulle vara för starkt att kalla honom förrädare, för vad har han egentligen förrått?

Tja, förutom att förråda hela partiideologin, vilket ju är förräderi mot partiets medlemmar åtminstone, så förråder han också hela den folkstam han påstår sig tillhöra:

Åkesson beredd släppa invandringsfrågan för att få politisk makt
Sverige­demokraternas partiledare Jimmie Åkesson är beredd att helt släppa invandringspolitiken i utbyte mot politisk makt. Det säger han i en längre intervju med Sveriges Radio Ekot.

– Hypotetiskt är det klart att jag kan tänka mig att göra det, säger han. Fria Tider

Moderaterna är alltså det parti som under åtta långa svåra år totalförstörde Sverige med massinvandring. Fröken Åkesson menade då att Reinfeldt hade något personligt mot honom. Men nu ser det ut som om Fröken Åkesson har en personlig revanschlust mot Moderaterna. De SKALL helt enkelt samarbeta med Fröken jävla Åkesson om han så ska radera hela sitt parti för den sakens skull. Snacka om rövslickare som blir rikare ju brunare tungan blir!

Det är hög tid för svenska folket att hoppa på Trump-tåget innan det går ifrån oss!Det nystartade norska partiet Alliansen ska få Norge att lämna EES och verka för nationens självbestämmande. Det säger partiledaren Hans Jørgen Lysglimt Johansen i en intervju med norska Dagbladet. Fria Tider

Det är dags att också göra Sverige storslaget igen. Vi om några, bör ha möjlighet att göra Sverige storslaget. Sverige har varit en stormakt under medeltiden. Det finns heller inget folk som är så genialiskt och fysiskt vältrimmat som just svenskarna, om man räknar till folkmängd. Men vad ska gemene man göra nu, när det inte finns något parti som representerar oss?

Självklart att vi behöver ett parti så att folk kan välja att rösta på en stark representant för svenskheten, för våra förfäders och för våra efterkommandes skull, och nu när Trump har blivit president i USA talar man om att det går ett Trump-tåg. Låt oss då hoppa på det tåget.

Vi behöver en eldsjäl som är tillräckligt kunnig om politik och ekonomi, och dessutom oförvägen i debatter.

Fan, det måste väl finnas någon! Särskilt i ett land med så många genialiska människor inom folkstammen, den bästa folkstammen på jorden, räknat i folkmängd!

Det räcker till att börja med. Nu har vi dessutom internet till vår hjälp, och alternativ media är idag starkare än förrädarmedia och vi behöver inte krusa för att få bli intervjuade av DN eller Expressen. Vi kan helt enkelt välja att ”inte ta i dem med tång” idag. Så starka är vi.

Men hur ska det märkas om vi inte har ett parti att rösta på?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar