söndag 5 februari 2017

Kvinnlig gudomlighetNär en kvinna blir gravid så får hon en helt annan utstrålning. Man ser att något övernaturligt är på gång inom henne, och ju mer magen sväller, desto mer gudomlig ser hon ut. Men det allra största är när hon fött sitt barn och håller det i famnen, det är då vi ser i hela hennes uppenbarelse att hon är det mest fantastiska som finns.

Man kan naturligtvis tänka att naturen har skapat en gudinna, men det kanske är så att själva kvinnligheten är detsamma som naturen, helt enkelt Moder Jord.Kvinnan är världsalltet och världsalltet är kvinnan. För om någon kan skapa ett nytt liv ur sin egen kropp så är det grunden för livet, och detta liv måste försvaras till varje pris.

Men det är inte bara naturen som genomsyras av femininitet och befruktning, även hemmet är kvinnligt och det har i alla tider talats om hemmets lugna sköte, ett sköte där vi kan finna trygghet och omvårdnad för att hämta ny kraft för livets alla väsentligheter.Förutom att kvinnan representerar naturen och hela jorden så är hemmet ett yttersta bevis på kvinnans domän. Försök att möblera ett hem som inte kvinnan har fått vara med och bestämma möblemang, tapeter och gardiner. Hon kommer att göra uppror, och det med rätta, för om något representerar hennes inre, hennes sköte, så är det hemmet.

Det går helt enkelt inte att ta ledningen över hemmets inredning om man inte själv vill vantrivas med en olycklig kvinna. Om hon inte trivs så blir det heller ingen trivsel för mannen, så det är säkrast att låta henne bestämma hur hemmet ska se ut, för det är så intimt förenat med hennes kvinnlighet.Mannens uppgift är att offra sitt liv för kvinnans välfärd. Han ska i alla händelser tänka på henne i första hand och han ska förbereda hela sin uppväxt för den uppgiften, annars är han ingen man utan istället en perverterad nolla.

Vafan, har jag blivit feminist?

Nej, tvärtom. Feminismen strävar efter att ta ifrån kvinnan hennes kvinnlighet och kränka henne å det yttersta, att få henne att känna sig osäker och dessutom rädd för män och därför hatisk mot sina beskyddare. Feminismen strävar efter att kvinnor ska gruppvåldtas av kolonisatörer och praktiskt taget slitas i stycken, så feminist är jag definitivt inte!

Ni kvinnor som läser det här, ni bör känna igen er på ovanstående beskrivning. Ni bör känna i märgen att det är sant. Ni bör förstå att ni är väldigt speciella och att det liv ni har förmåga att skapa i er kropp faktiskt är en gudomlig förmåga, och att män bör uppskatta det och vara er till beskydd med sitt eget liv.

Det här är alltså grunden i Asatron!

När ni förstår att Asatron grundar sig på en förgudning av befruktning och det kvinnliga så borde ni ta avstånd från feminismen och istället ty er till Asatron, för den ställer alltid och i alla väder upp på kvinnan och värnar henne och hennes liv som det allra viktigaste som finns.

Asatron är dock inget matriarkat. Den är heller inget patriarkat. Den är jämställdhet mellan könen därigenom att man har varsin domän att härska över. Kvinnans domän har jag beskrivit. Mannens domän är istället krig och politik.

Om vi vill ha en idyll att leva i så bör män och kvinnor hålla sig till sina respektive domäner och endast undantagsvis tränga in i dem. Midgård var Asatrons Sörgårdsidyll, eller Bullerbyn om man så vill. För att bevara Midgård som idyll så måste det försvaras och det är männens uppgift.Tänk er en picknick i Midgårds park. Kvinnor har dukat upp läckerheter på en filt. Läckerheter som för övrigt kommer från naturens befruktning och därför har ett feminint genus. Barnen, som kvinnorna fött ur sina kroppar, springer och leker. Harpaltar som skuttar och rådjurskid som nyfiket tittar fram ur ett busksnår. Detta är en idyll!

Tänk er sedan att kolonisatörer kommer instormande och slår ihjäl ungarna och gruppvåldtar kvinnorna för att sedan tortera dem till döds.

Detta får absolut inte hända!

Man måste tänka sig Midgård omgärdat av ett starkt staket, ett staket som tar livet av den som försöker överträda det för att ge sig på kvinnor och barn och förstöra idyllen. Detta staket består av män! Vältränade och oförvägna män som gladeligen offrar sitt liv för att bevara idyllen. Sådana är grunderna i Asatron.

Hur vet man det?

Tro vad du vill. Det är dina förfäder som ända sedan äldre stenåldern har tänkt ut det, och som genom generationer har utkristalliserats och förfinats till denna verklighetsbild. Om den bilden stämmer eller om den ska omarbetas bestämmer du själv eftersom dina förfäder lever inom dig genom de arvsanlag de har gett dig.

Här har vi ett evigt liv. Vår folkstam innebär att vi är släkt med alla tidigare svenskar på långt håll. Det är som om man samlat ihop alla svenskar som någonsin har levat och sedan malt ner dem till köttfärs för att sedan av denna välblandade köttfärs forma nya människor, så därför har du del i alla tidigare svenskar genom DNA.

Det som var rimligt för våra förfäder att ha som etik är därför i lika hög grad rimligt för dig. Hur man ska tolka sagorna i Asatron för att få fram en sensmoral av det, finns ingen annan än du själv som kan göra det, för det är ju på sätt och vis du som har tänkt ut Asatron.

Vi är våra förfäder och de är på samma sätt oss. Därför är det vår plikt att föra deras arvsanlag vidare till kommande generationer. Och du... Det var Astrid Lindgren som skrev sagan om Bullerbyn. Jag vet inte om hon hade satt sig in i Asatron och tog ledning av den. Kanske inte. Men hennes förfäder ledde henne till att beskriva Midgård i ny tappning och det blev till historierna om Bullerbyn.

Du kan göra vilka tolkningar du vill. Du kommer alltid att hitta rätt, för dina förfäder tänker åt dig. Och Asatron lovar att när svenska folket stöter på problem och det är fara för vår existens så kommer dessa gudar oss till hjälp. Detta står nertecknat långt innan man visste vad DNA var!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar