tisdag 7 februari 2017

Rädda vad som räddas kanMånga svenskar ser med oro på hur Sverige har förändrats till det sämre när det gäller demografi, trygghet och politikers missbruk av sin makt. Globaliseringen som vi är utsatta för innebär fler nackdelar än fördelar. Att kunna idka handel med andra länder har ibland fördelar. Men att invaderas av kolonisatörer från tredje världen och låta dem ta över landet är nationellt självmord.

Ledande politiker och media ägnar mycket kraft åt att propagera för att gränserna ska vara så öppna som möjligt så att ”hela världen” kan ta sig hit och leva gott här på svenska skattebetalares bekostnad.

De vill att svenska folket ska trängas tillbaka i sitt eget land och att vi på sikt ska utrotas som folk. Vi är redan på god väg även om alla inte har förstått det.

Redan om 10 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och islam kommer så småningom att vara den dominerande religionen.Medan koloniseringen av Sverige pågår så utsätts svenskar för en brottvåg som huvudsakligen är importerad och mycket farlig. Vi drabbas av inbrott, överfall, knivrån, personrån, äldrerån, bedrägerier, id-kapningar, misshandel, våldtäkter och mord. Vi drabbas dessutom av många orättvisor när migranter får förtur till bostäder, praktikplatser, utbildning och bostäder. Medan svenskar tvingas stå i bostadskö i 10-20 år får asylsökande som just kommit till Sverige en gräddfil till en egen bostad. De går före i köerna och de kan få gratis tandvård, sjukvård och mängder av bidrag som bekostas av skattebetalarna.

Sverige befinner sig i ett stadium där det handlar om att överleva eller dö som svensk nation. Om vi tillåter politiker och media att fortsätta med sin propaganda för migration, asylinvandring, anhöriginvandring, arbetskraftsinvandring eller öppna gränser så kommer det svenska Sverige att gå under. Det behövs bara enkla kunskaper i grundskolematte för at begripa det.

Situationen är allvarlig, mycket allvarligare än de flesta känner till. Om du väljer att sitta med armarna i kors och titta på när allt det som dina förfäder kämpade för försvinner så borde du skämmas. Det folk som du tillhör riskerar att försvinna för alltid när kolonisatörerna tar över landet.

Om du däremot inser faran som vi befinner oss i Sverige så vädjar vi till dig att aktivera dig på något sätt. Du väljer själv vad du vill eller kan göra, men GÖR NÅGOT!

Det går inte längre att vara ointresserad av hur det ska gå för Sverige. Antingen låter man förfallet fortgå och låter det svenska folket även i fortsättningen terroriseras av migrationspolitikens avarter eller så sätter man ned foten och hjälper till att säga STOPP!Vi har totat ihop förslag till ett antal programpunkter som vi tror ska kunna hjälpa till att rädda Sverige om de omvandlas till praktisk politik. Arbetet med programmet pågår. Vad som händer när det är klart återkommer vi till. Så här ser programpunkterna ut just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar