lördag 4 februari 2017

Sabotage av Trumps migrationspolitikSka de här odågorna föreställa ett genomsnitt av det amerikanska folket?

Nej, svarar den förnuftige. Ja, svarar folkmordsförrädarna.

Den demokratiskt valde presidenten hade genomfört ett stopp från immigration och inreseförbud från länder där terrorismen flödar, och anledningen till det är att minimera risken för att det ska komma in terrorister till USA och genomföra fler terrordåd likt de som krossade Twin Towers i New York.

Och självklart vill inte vanligt folk att detta ska hända igen, men det vill tydligen slöddren på bilden ovan, och det vill även det här slöddret:Den här sophögen tillsattes av presidentstollen ”med hjärtat på rätta stället”, George W. Bush 2003, som hade samma slags defekta hjärta som 32: dels-negern Reinfeldt, med rätt att döda... så många vita som möjligt. Och så länge som den här folkmordsdomaren sitter med joker på hand så kommer han att förhindra säkerheten i USA.

Trumps muslimstopp hävs av federal domare
USA:s president Donald Trumps exekutiva order om inreseförbud för resenärer från sju muslimska länder rivs upp efter beslut från federal domare, skriver The Hill.

Beslutet innebär att det nu återigen är fritt fram för invånare i länderna Irak, Iran, Libyen, Somalia, Sudan, Jemen och Syrien att resa till USA. Det är den lokala federala Washington­domaren James Robart, som tillsattes av George W. Bush 2003, som fattat beslutet efter att delstatens demokratiske justitie­minister Bob Ferguson lämnat in en stämnings­ansökan. Domen i den federala domstolen innebär att Trumps exekutiva order temporärt stoppas i hela landet. Fria Tider

Det är alltså en minoritet defekta stollar, vars föräldrar borde ha steriliserats, saboterar beslut som härrör ur demokratiska val och som gör allt för att förstöra det land de bor i och som livnär dem, så tala om att de faktiskt är genetiskt defekta, för något annat kan man ju inte tycka!

 Muslimstoppet hade ett stort stöd bland det amerikanska folket medan det vänsterliberala etablissemanget frenetiskt motarbetat det samtidigt som den så kallade Black Lives Matter-rörelsen tillsammans med andra vänsterextremister aggressivt protesterat mot det i demonstrationer på flygplatser runt om i landet.

Det här är alltså en subversiv (omstörtande) rörelse som är igång och vill förstöra för vanligt folk. I Ryssland är subversiva rörelser förbjudna, det är också därför som den subversiva rörelsen (inklusive SD, väl värt att observera!) i hela västvärlden vill starta krig mot Ryssland så att de även kan få verka där.

Men så länge det finns subversiva rörelser i ett land så kan inte heller demokratin fungera (som vi ser), så det är rena turen att demokratin, tack vare internet, fick en sådan styrka att Trump kom till makten. Men det finns en risk att han störtas av just subversiv verksamhet!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar