måndag 6 februari 2017

Stödet till polismannen Peter SpringareBlombuketter i dussintal strömmar just nu in på polisstationen i Örebro till stöd för polis­utredaren Peter Springare som hotas med åtal. Men polisledningen försöker lägga locket på genom att förbjuda att bilder på blommorna sprids.

– Vi har sagt inga bilder på blommorna. Det är vad jag har fått uppifrån, säger stations­befälet Johanna Mattsson till Nyheter Idag.
Fria Tider"Hoppas du får sparken", "rasist jävel", "patetiskt", "bitter" – #jagärhär rasar mot Peter Springare
Örebropolisen Peter Springare har fått ett massivt stöd från tusentals människor sedan han i fredags skrev ett inlägg på Facebook om sin arbetssituation. Men en handfull människor är ordentligt arga på att han vågar säga som det är och spyr galla över honom.

"Hoppas du blir av med jobbet..." skriver en kvinnlig vänster­aktivist.

"Du har mitt fulla stöd Peter ! Du har så rätt i det du säger och jag är själv invandrare" och "Jag är själv invandrare från Iran. Peter: Du är en polis att vara stolt över". Fria TiderIngen vet vilket brott Peter Springare gjort sig skyldig till
Örebropolisen Peter Springare ska anmälas till särskilda åklagarkammaren. Det har polisledningen i Örebro bestämt. Men ingen vet vad det är för brott han gjort sig skyldig till.

– Det kan vara hets mot folkgrupp, gissar polis­kommunikatören Anders Sjöberg. Fria TiderÖrebro­polisen Peter Springare har anmälts till särskilda åklagar­kammaren för sitt inlägg på Facebook, skriver Sveriges Radio. Fria Tider

Äntligen! Det här är precis vad vi behöver, uppmärksamhet på massinvandringen! Nu inbillar sig folkmordspolitikerna och vänsterslöddren att de ska kunna tysta ner vad som händer med den sedvanliga hetsen, men det har hänt något mycket viktigt med svensk alternativmedia, den har blivit starkare än folkmordsmedia!

Numera går det bara inte att tysta ner det som sker med vårt land. Och nu kommer hjälpen även från våra fiender, folkmordspolitikerna, monopolmedia och vänsterslöddren. De för ett jävla liv och det bidrar med att folk får upp ögonen eftersom de har fått för vana att kolla upp saken med alternativmedia på internet numera.

Alltså kan vi återigen konstatera att internet innebär en demokratisk revolution i samma höga grad som ångmaskinen innebar en industriell revolution som fortfarande håller på, och i allt högre takt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar