lördag 25 februari 2017

Sverige saknar en riktig opposition som tar tag i de problem som regeringen söker sopa under mattan, det är beklagansvärt.Det är ingen annan än Jan Tullberg som säger det.Det verkliga citatet är hämtat från en artikel i Fria Tider, om asylkaoset, och lyder så här:

Att Sverige i detta läge saknar en riktig opposition som tar tag i de problem som regeringen söker sopa under mattan är beklagansvärt. Under migranttsunamin när Europa invaderades tändes en förhoppning. Nu äntligen borde väl de sovande politikerna vakna till, se sig omkring och upptäcka problemen. Men det hände inte. Politikerna hade ingenting sett, ingenting hört och säger ingenting om problem, bara om ”utmaningar”. Nu säger man att man hört ”väljarnas oro” men det betyder inte att man gör något, bara att man ”lyssnar in” vilket betyder att man nickar empatiskt till det man hör, men sedan fortsätter att handla som om man ingenting förstått av det man eventuellt haft tålamod att lyssna på. Fria Tider

Det är ett citat från en längre artikel om att man inte ska tro politikerna som bara försöker slå blå dunster i ögonen på folk. Observera att vi blir allt fler som anser att riksdagiset inte har någon opposition som verkligen representerar det svenska folket.

Själv menar jag att om man röstar på Sverigedemokraterna så är det en lika bortkastad röst som om man röstar på något annat av folkmordspartierna. De är alla som de röda Khmererna i Kambodja var på 70-talet. Men istället för att de själva går ut och slår ihjäl folk så importerar de en legoarmé från Afrika och Mellanöstern att göra det jobbet mot ett lyxliv på skattebetalarnas bekostnad, och när pengarna inte räcker så sätter de landet i utlandsskuld som bara växer allt mer för varje timme.

Om man röstar på Sverigedemokraterna så röstar man de facto för ett folkmord på det egna folket, i precis lika hög grad som om man röstar på något annat av de röda khmerernas sju partiorganisationer. Fröken Åkesson är definitivt ingen garant för ett fritt Sverige, och till min glädje kan jag nu konstatera att även den framstående ekonomen Jan Tullberg också har den åsikten, även fast han naturligtvis uttrycker sig på ett annat sätt än mig, på ett akademiskt sätt.Verkligheten är inte bara en fråga om regler, utan om tillämpning av regler. Politikernas oförmåga att fatta beslut om nya nödvändiga regler påverkar myndigheternas förmåga att genomdriva de regler som finns. Misskötsel och oförmåga sprider sig liksom korruption uppifrån och ner i organisationer. Inom en rad områden går det svenska samhället mot samhällskollaps.

Artikeln heter Tro inte på politikerna: Inflödet kommer bara fortsätta. Den är mycket läsvärd och jag rekommenderar att läsa den.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar