tisdag 28 mars 2017

Åh... Kakor som är så gott!Titta så vacker man blir av att äta kakor! Mupparnas kakmonster sprider istället falska nyheter och visar upp ett fult monster istället för en skönhet, som ju uppenbart är fallet. De kallar det till och med för moderkakor – vilket fint namn!

Jasså, var det efterbörden?

Kråkfåglar snappar åt sig denna blodiga slemtrasa när något djur kalvar. På Svalbard springer ruggande polarrävar och försöker få en måltid på det sättet, och förresten alla lägre stående existenser i djurvärlden ägnar sig åt stölder av de dominerande djurens avkomma och efterbörd, och får de hålla på ostört så hade de totalt utplånat de andra djurarterna om de inte finner på sätt att försvara sig. Det är alltså därför det här har blivit en marknad för feminister!

En ny trend har uppstått bland kändisar: att äta moderkakan efter förlossningen. Även vanliga kvinnor gör det. Det skriver Sydsvenskan i en artikel på tisdagen.

– I vår kultur ses moderkakan som skräp, en biprodukt som ska slängas, säger Rannveig Stefánsdóttir i Dalby till Sydsvenskan.

Hon har ångkokat 17 moderkakor åt kvinnor i Skåne, och menar att moderkakan är fantastisk och förtjänar att hanteras med omsorg. Fria Tider

Även vanliga kvinnor gör det påstår den perversa Asylsvenskan. Det är alltså den tidningen som också påstår att vanliga svenskar är detsamma som packet som kommer från Mellanöstern och Afrika, medan de svenskar som har ärvt våra förfäders gener anses ovanliga.

Snart börjar väl de murvlarna att börja gnaga på varandra, precis som råttorna gör i tredje världen när de behöver protein. De ger sig även på sovande människor och gnager. Kanske murvlarna kan börja med det så kanske Svensson vaknar snart. De har ju redan börjat hälsa på hemma hos folk, så det är säkrast att skaffa en stor burk råttgift att ställa ut.

Skriv Färsk moderkaka på burken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar