fredag 31 mars 2017

Allas lika värde tolkas idag som Allahs lika värdeDet är helt tydligt att Sverige idag är ett muhammedanland där icke-muhammedaner behandlas som skit och måste vara muhammedanpackets slavar medan muhammedanerna själva kan begå vilka brott som helst utan att åka fast. De får istället skadestånd, viket nedanstående bevisar:

Slog ihjäl sitt barn på flyktingboende – får ersättning av staten

En av föräldrarna dödade det fem månader gamla barnet på ett flyktingboende i Sunne i juni förra året. Men åklagaren kunde inte bevisa vem av dem som gjorde det, så nu får båda ersättning av staten.

Det är klarlagt att någon av föräldrarna utförde gärningen och båda satt häktade för mord i tre månader. Men de skyllde på varandra och åklagaren kunde inte bevisa vem som gjort det.

Nu har JK beviljat kvinnan 164 000 kronor i ersättning för tiden hon satt häktad för mordet.

Den häktade mannen väntas få ersättning i ungefär samma storlek.

Detta alltså trots att någon av de båda med säkerhet slog ihjäl barnet. Förundersökningsledaren Jonny Thomann vid polisens enhet för grova brott har liknat barnets skada vid "rena trafikolycksskadan". Fria Tider

Istället för att kasta ut packet tvingas du och jag att ge dem massor av pengar. Idag svälter fattigpensionärer och de måste välja mellan mat eller medicin, och de vräks från sina lägenheter medan svenska skolflickor får sina underliv uppfläkta av muhammedankukar, och deras mammor gråter stora floder av förtvivlan och frågar sig, vad gör myndigheterna?

Jo de gör detta:

De stjäl ytterligare pengar från de arma fattigpensionärerna genom att sänka deras redan så låga pension och de tar ifrån dem sjukvården och annan hjälp de kan behöva, och ger de pengarna till svenskfientliga organisationer som ska fördärva vårt land ännu mer genom förräderidemonstrationer där de engagerar samhällets mest mentalt efterblivna kvinnor att gå ut och visa upp skyltar med ”Refugees Welcome”.

Dessa så kallade hjälporganisationer har ett enda syfte och det är att mörda vår befolkning, och då får man inte vara så dum att man tror på deras budskap, för de har kapats av främmande makt i form av globalistiska monopolkapitalister som vill skapa en värld av slavar, och de som lättast går att förslava är de enfaldiga och förståndshandikappade, för de är lättlurade.

Asatrons gudaberättelser lär oss att vi ska försvara vårt revir annars går civilisationen under. Ta till er Asatron så står ni moraliskt rustade!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar