fredag 31 mars 2017

BURR... Mörka krafter!!!Kaxiga kryp blir fullständigt mörkrädda av att få höra sanningen ibland, för sanning är ren ondska för dem.

Vilka då?

SVT-chef hoppar av: Har "känt mig smutsig" av "mörka krafter"

Ulf Johansson, programchef och ansvarig utgivare för nyhets­redaktionen på Sveriges Television, hoppar av, skriver SVT.

Den statliga medie­jätten arbetar nu för fullt med att hitta en ersättare till honom. Johansson säger att han känner sig jagad av TV-tittare som hör av sig och undrar över frågor som har med invandring och terrorism att göra. Fria Tider

Tänk så skitigt av folk att komma fram ur mörkret och visa upp en sanningens lykta för murveln. Dåren har ju fått för sig att man smutsas ner av ljus och sanning. Det påminner om hur man kunde mota bort vampyrer med en mistel eller ett kristet kors förr i tiden. Dock är det här värre, för denne murvel känner att han måste tvaga sig med förljugenhet och ondska för att må bättre.

Det är den typen av journalister vi har inom massmedia!

Johansson har varit ansvarig utgivare för SVT Nyheter de senaste fem åren. Efter avhoppet ska han jobba på SVT:s redaktion i Göteborg där han kommer arbeta med mediesatsningarna SVT Opinion och Opinion live.

Enligt alla pålitliga källor (?) är förmodligen Göteborg den mest förljugna platsen på jorden, och människorna som bor där är precis så dumma och efterblivna som pellejönsen vill ha det.

Men tänk om det inte stämmer då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar