söndag 12 mars 2017

De röda khmerernas förtryck av framför allt arbetarklassenIdag är det arbetande svenskar, de som haft tur att födas i rätt land, som är ”de besuttna” och måste nu betala för att vara solidariska, dels till alla i hela världen genom bistånd och dels genom att betala för massinvandringen. Minoriteterna har idag tagit ”arbetarklassens” roll som ”offret”. Propagandan är densamma som kommunisterna alltid använt. Skillnaden är att de svaga, enligt dem, inte längre är du, utan alla migranter.

***

Många tror att statens utveckling under 1900-talet varit nödvändig för att t.ex. ge en likvärdig vård. Det är säkert delvis rätt men svenska folkets hälsa har inte alls med socialism att göra. Nedan visas en bild över dödligheten i Sverige. Den svenska hälsan hade en positiv trend redan med början 1810, långt innan socialismen gjorde sitt intåg. Trenden har fortsatt och skulle så gjort oavsett vilket styre Sverige skulle haft.Sverige uppvisar exakt samma utveckling som alla andra länder i världen. Orsaken till den lägre dödligheten vid födslar har andra orsaker såsom – ekonomisk utveckling, näringstillgång, medicinska kunskaper, o.s.v. Det är således inte ”folkhemmet” eller ”välfärden” och ”allas lika värde” som gett oss allmänt bättre hälsa.

***

Vi leder i alla fall på ett område – skatter. Där är vi i topp i världen. Det är troligt att vi snart drar ifrån ytterligare eftersom kommunerna aviserar ett stort behov av skattehöjningar och vi har välkomnat miljoner migranter de senaste 10 åren. Bördan på svenska folkets rygg kommer, utan tvekan, att öka. Läs hela artikeln på Fria Sidor

Du kan i alla fall trösta dig när du åker till jobbet varje morgon att du betalar in dessa pengar till Magdalena Andersson för en god sak – allas lika värde.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar