tisdag 28 mars 2017

Det är bättre att förekomma än att förekommasPolitiker som i alla fall är på väg att sparkas ut ur partiet (SD) för att de är nationalister kan lika gärna förekomma uteslutningen genom att rakryggat tåga ur själva. Det inger i alla fall respekt hos mig.

Sex SD-politiker hoppade av under pågående möte

Mitt under ett pågående kommun­full­mäktige­samman­träde i Hässleholm reste sig sex SD-ledamöter upp, lämnade mötet och avsade sig sina politiska uppdrag, rapporterar P4 Malmöhus.

Massavhoppet skedde i protest mot att Ulf Erlandsson av SD-ledningen tvingats hoppa av partiet efter ett mediedrev där det bland annat kommit fram att han delat en populär debattartikel från Fria Tider om intelligensskillnader och integration. Han har sedan också anklagats för att ha tagit ut 160.000 kronor i felaktigt utbetalda ersättningar.

Efter en paus i kommunfullmäktigesammanträdet höll de återstående sverigedemokraterna ett krismöte. Fria Tider

Krismöte skulle de ha hållit för ett par år sedan när deras partikongress inte gick juste till. Då ville man tala om uteslutningarna av hela ungdomsförbundet men förbjöds av partistyrelsen. Det skulle vara då en hel massa medlemmar borde ha rest sig och tågat ur lokalen. Men det blev inte av!

Nu ser vi hur det blir när man hela tiden segar på precis allting, det blir ett fåtal då och då som lämnar medan andra kommer till.

Återigen aktiverar jag tanken på enmanspartier istället, där det inte ska kunna gå att vara karriärist och tjäna en massa pengar genom att smöra för ledningen. Alla medlemmar borde istället vara betalande stödmedlemmar utan yttranderätt. Där finns det INGEN anledning för karriärister att armbåga sig fram, och då hade partiet inte urartat.

En riksdag som endast består av enmanspartier blir betydligt mer demokratisk på det sättet. Den som blir statsminister väljer sedan meriterade människor som redan finns i yrket som ministrar under sig och därmed blir det slut på all korruption.

Likadant kan man göra med lokala partier, och karriäristerna göre sig ej besvär utan får istället ägna sig åt det som faller dem mest naturligt, att bli öppet kriminella istället så de kan hamna i fängelse direkt istället för att terrorisera sin egen befolkning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar