onsdag 8 mars 2017

Det finns INGA likheter mellan SD och Trump, så det partiet tillhör förrädaroktetten och här är ännu ett flagrant exempel på det!SD-politiker spred fakta som vänstern inte vill höra – anklagas för "rasism"

Ulf Erlandsson (SD) är ny förste vice ordförande i kommunstyrelsen i Hässleholm. Nu går Expo och SVT till attack mot politikern för att han har spridit en debattartikel ur Fria Tider som är full av fakta som vänstern inte vill höra.

Trots att debattartikeln korrekt redovisar bokens slutsatser anklagas Ulf Erlandsson (SD) för att "sprida myter om afrikaners IQ" när SVT tar upp Expos artikel. Slutsatsen i boken är nämligen att länder lyckas olika bra beroende på vilken genomsnittlig IQ ländernas befolkning har, och enligt boken har arabländer och afrikanska länder betydligt lägre genomsnitts-IQ än exempelvis Sverige.

– Jag har bara delat den och det var länge sedan nu. Är det någon som har blivit kränkt så ber jag om ursäkt. Alla har lika värde, så är det inte mer med det, säger Ulf Erlandsson till SVT idag. Fria Tider

Kännetecknet för Trump är inte att kräla i stoftet och gråtande piska sig själv när galna vänsterslödder ger sig på honom, istället ger han svar på tal. Men när det gäller den kontrollerade oppositionen inom riksdagisets röda khmerer så sker detta: Jag har bara delat den och det var länge sedan nu. Är det någon som har blivit kränkt så ber jag om ursäkt. Alla har lika värde, så är det inte mer med det, säger Ulf Erlandsson till SVT idag.

Om du röstar på SD så röstar du på Sveriges röda khmerers kontrollerade opposition, vilket ju inte är riktig opposition. Du röstar på krälande daggmaskar istället.

Det är ju så att alternativhögern i USA röstade på Trump trots att han inte var den bästa kandidaten i deras ögon, de hade hellre sett en nazist där, men Trump dög i alla fall bättre än de andra galningarna i de bägge partierna. Dock var Trump sådan att han inte vek ner sig, så därför är nu alternativhögern (AltRight) i USA ganska nöjda i alla fall, för han för ju en vettig politik, och inte springer han på bögklubbar heller som Fröken Åkesson gör, och låter skattebetalarna betala för att livvakter ska hjälpa till när SD-tönten att smörar för perversa nollor.

Att krypa och kräla har blivit synonymt för SD. Att stå rakryggad är istället synonymt för Trump. Hur i helvete kan det komma sig att vissa ser likheter där inga som helst likheter finns?

Önsketänkandet!

Det är bra att önsketänka. Själv önskar jag att vi fick Sverige tillbaka, men ett önsketänkande måste också kopplas till en realistisk bedömning. Om SD förlorar 3-4 procent i valet för att några har röstat på bättre partier som inte kom in så är det betydligt bättre än att rösta på förrädaroktetten, för då har jag ju ändå inte röstat för fortsatt folkmordspolitik.

Folkmordspolitik ÄR folkmordspolitik, helt oavsett om folkmordspolitikerna sträcker på sig eller ligger och krälar och kippar efter andan. Vi måste få till stånd en revolution i Sverige, och det får man inte med hjälp av ryggradslösa kräk!

Är du medlem i SD och inte är ett ryggradslöst kräk så blir du snart utesluten. Det har blivit resultatet av ett folkrörelseparti som från början var radikalt. Endast lojala medlemmar får en chans, och just lojala medlemmar är psykopater som vill göra karriär. Till sist är hela partiledningen kontaminerad av psykopatslödder, precis som de andra sju partierna i riksdagiset.

Om vi nu endast haft enmanspartier så hade demokratin reformerats och vitaliserats, för partiledaren kan inte längre gömma sig bakom partiet. Det är ju han själv som är partiet! Ett sådant parti kan ha stödmedlemmar som ställer upp för partiet med både pengar och arbete, men de ska inte ha rätt att påverka politiken.

Om en sådan partiledare blir statsminister så tillsätter han andra ministrar under sig, som består av meriterade människor som kan sin sak, och då skulle till exempel inte en hårfrisörska kunna bli justitieminister, eller en punksångare bli polischef, för i så fall kan folk rösta på något annat enmansparti istället.

Det är alltså inte meningen att stödmedlemmar ska kunna göra karriär bara för att de gett sitt stöd för partiet. Ministrar kommer då att utses utifrån sina meriter å yrkets vägnar istället för att karriärister inom ett korrupt parti utses. Alltså är folkrörelsepartier grogrunden för ansamling av landets allra värsta psykopater, så bort med folkrörelsepartierna en gång för alla!


2 kommentarer:

  1. Det du skriver är helt korrekt!
    Pest eller kolera spelar ingen roll och det är vad frimurarna låter oss välja mellan.

    SvaraRadera
  2. Det du skriver är helt korrekt!
    Pest eller kolera spelar ingen roll och det är vad frimurarna låter oss välja mellan.

    SvaraRadera