torsdag 30 mars 2017

Det här är moderaterna i SlöddertäljeKom ihåg att det var moderaterna som hårdast argumenterade för att vi skulle gå med i EU, de som SD numera så gärna vill samarbeta med. Och visst samarbetar de redan. Se här bara:

Moderaterna straffar person som länkade till Fria Tider: "En tidning som förgiftar samhällsklimatet"

Moderaterna i Södertälje har beslutat sig för att bestraffa den person som i helgen länkade till Fria Tider från lokal­avdelningens Twitterkonto. Det skriver partiet på sin Facebooksida.

"Personen har nu blivit fråntagen sitt uppdrag som ansvarig för våra digitala kommunikationskanaler", skriver partiet utan att namnge vem personen är. Fria Tider

Är det inte underbart? Äntligen samarbetar moderater och Sverigedemokrater precis som de två likasinnade partier de är. Men SD var faktiskt först med att hetsa på en av sina medlemmar, och utesluta honom, för att han hade länkat till "En tidning som förgiftar samhällsklimatet", något som man tycker att man bör be folket om ursäkt för.

Men dessa tidningar går det bra att länka till, för de gör ju allt för att skapa ett så fräscht samhällsklimat som möjligt, eller hur?Men när det gäller synen på samhällsklimat så är det väl ändå ärligare att tala om sanningen såsom Fria Tider gör istället för att dölja den som de andra tidningarna?

Men visst ser det lugnare ut om man ljuger för folket och påstår att vårt land är detsamma som Astrid Lindgrens Bullerbyn vart man än riktar blicken, än att berätta sanningen.

Tänk ändå att de båda partierna SD och M har kunnat komma överens om en så viktig punkt. Nu kommer alla lättlurade jävlar att rösta på moderaterna igen, för SD och M för ju samma politik numera. Och de som sömnigt börjat öppna ögonen kommer att rösta på SD, för det är ju ett parti för Sverigevänner minsann!

Beviset för Sverigevänligheten ligger nu i att hata Fria Tider för att de talar sanning och försöka väcka folk som sover sött!Artikeln som M-medarbetaren länkade till publicerades i september förra året och handlade om en rapport från riksdagens utrednings­tjänst som Moderaterna själva beställt. Thorsson kan inte peka på något sakfel i artikeln men menar att det inte har någon betydelse om Fria Tiders artiklar är sanna eller ej.

Så talar riktiga samarbetspartier... Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar