lördag 4 mars 2017

Fängsla packet och tvinga iväg dem istället för att muta dem!Överallt i världen försöker man muta kolonisatörerna att åka hem igen, med en massa pengar på fickan. Men det här patrasket är kolonisatörer och vägrar att låta sig mutas för det syftet.

De anser att Allah har gett dem dessa länder i gåva och tar säkert emot pengar men stannar kvar i alla fall. Livet för dessa muhammedaner här på jorden är bara en kort blinkning jämfört med den evighet som sedan väntar dem efter döden. Antingen kan de hamna i helvetet och få lida fruktansvärt i en hel evighet, där tio tusen år endast är en bråkdel av allt som väntar dem, för en evighet är en evighet och har inget slut.

Om muhammedanerna istället offrar sig under den korta tiden här på jorden och gör som Allah vill så kommer de istället att hamna i paradiset som innebär en obeskrivbar lycka i all evighet. I det perspektivet hjälper inga mutor.

Ja, det är sant. Dessa kolonisatörer har inte högre IQ än att de tror på detta dravel, därför kan ingenting muta dem. Skjut ihjäl dem istället. Världen är ju överbefolkad så en sanering är på plats!Australien erbjuder asylsökare 25.000 dollar för att åka hem

25.000 dollar i handen om du reser hem frivilligt eller bli deporterad med tvång. Det är de två val som illegala invandrare som försöker få asyl i Australien just nu erbjuds att välja mellan.

Sedan Donald Trump valts till ny president i USA, och en överens­kommelse om att skicka de oönskade invandrarna dit ser ut att ha gått i stöpet, försöker Australien hitta nya kreativa sätt att bli av med dem på. En av metoderna som testas är att helt enkelt att försöka muta asylsökarna att återvända till sina hemländer i tredje världen.

Konceptet att köpa sig fria från de oönskade invandrarna från tredje världen prövas nu även i Tyskland, skriver Independent. Invandrare från länder som Syrien, Afghanistan, Eritrea, Irak och Nigeria erbjuds 1,200 euro om de packar resväskorna och återvänder hem. Med återvandringsprogrammet, som kallas "StarthilfePlus", hoppas myndigheterna bli av med tiotusentals araber och afrikaner.

Även Danmark har infört ett liknande system som Australien och Tyskland. Förra året lyckades myndigheterna där muta 532 oönskade invandrare att återvända hem till sina hemländer. Fria Tider

Det är bara en droppe i havet som låter sig mutas att återvända. Dessutom är det ytterst oetiskt att först locka hit dem med löften om ett lyxliv på värdfolkets bekostnad och sedan vräka ännu mer pengar över det mindervärda lågintelligenta patrasket i form av mutor, pengar som borde användas till det egna folket istället.

Det hade varit bättre med statskupp i de olika västländerna, där man fängslar och avrättar förrädarna inför öppen ridå, och därefter slaktar man några grisar och sprutar ner ett antal muhammedaner med grisblodet och sedan avrättar dem, så återvänder patrasket fortare än kvickt, utan mutor! För om muhammedaner dör medan de är kontaminerade med grisblod tror de att de kommer till helvetet!

Det hade varit det enda rätta, istället för att skapa ett helvete för oss i västvärlden!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar