onsdag 29 mars 2017

Fin mångkulturell uppvisningTill riksdagsledamot Amineh Kakabavehe, (v)

Jag får tacka dig för ditt initiativ att bjuda in ett antal anhöriga till offer för dödskjutningar i Malmö till riksdagen.

Det blev en verkligt fin uppvisning på bästa sändningstid i Rapport och Aktuellt och även i Sydnytt av våldsbejakande mångkulturell mentalitet.

Housam Abbas och Rim Mousa var dom två som främst visade upp sina färdigheter i både fräckhet och temperament när dom vräkte ur sig en massa befängda påståenden.

Det var som vanligt inte långt ifrån att det blev handgemäng när representanter för folk komna från MENA - kulturer där man löser alla konflikter och problem med våld besökte riksdagen.

F ö så är så gott som varenda skjutning i Malmö där man gripit en gärningsman utförd av en s.k. nysvensk och varenda offer tillhör samma folkgrupp. Det visar väl med all önskvärd tydlighet vilka det är som står för våldet och annan grov kriminell verksamhet inte bara i Malmö utan i hela landet.

Därför är det verkligen patetiskt att se dom du bjudit in beklaga sig över situationen som är en följd av invandring från i huvudsak dom våldskulturer dom själva är komna från.

Jag är t ex övertygad om att dom skyldiga till skjutningen av både Ahmed Obaids och 15 - åringen som sköts på nyårsafton för ca fem år sedan samt den 24 - årige tandläkaren finns att finna inom en nära krets av bekanta och kanske t.o.m. släktingar till offren. Det har troligtvis att göra med en oförrätt av något slag som är hedersrelaterat och som bara kan rättas till genom att den vars heder blivit kränkt på något sätt tar hämnd och bland dessa primitiva kulturer som det är frågan om här så drar man sig inte ens för att ta livet av sin antagonist.

Får alltså ännu en gång tacka för att hela svenska folket på ett mycket tydligt sätt fick se vad det är för människor och kulturer vi har att göra med där man är mycket nära att t om gå till handgripligheter i självaste riksdagen.

Efter att ha sett inslaget så är det inte ett dugg förvånande att Malmö samt en hel del andra städer i vårt land har förvandlats till mångkulturella träsk där kriminalitet i alla former såsom mord, skjutningar, rån, våldtäkter, anlagda bränder, sprängningar, svartjobb, misshandel mm tillhör vardagen.

Du kan gärna visa detta mail till i främsta hand Housam Abbas och Rim Mousa och hälsa dom att jag knappast tror att dom har erövrat några större sympatier hos det svenska folket efter sin uppvisning i riksdagen samt framföra mitt tack för framträdandet.

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar