torsdag 23 mars 2017

Ge dem fingret och de tar hela handen – det går alltså inte att backa!Ta aldrig tillbaka ett uttalande bara för att slödder attackerar. Ge igen istället, annars blir du till sist en kujon. Rådet är till Peter Springare.Du blev populär för att du drämde näven i bordet, inte för att göra dig känd för att krypa. Du kan gå i pension nu och starta en egen blogg såsom jag har gjort, men istället har du erbjudits att bli betald krönikör på tidningen Nyheter Idag, och som ett brev på posten kommer krypandet. Kanske Chang Frick väntar sig det, men dina beundrare och sympatisörer blir besvikna – för att inte tala om hela din folkstam.

Dina gener som flyter i ditt blod är inte genuint dina. Du har ärvt dem av dina förfäder, och av mina förfäder, och det är samma sorts gener som dina beundrare på Facebook också har ärvt av våra gemensamma förfäder.

Vi är en folkstam, alltså är vi släkt. Detta släktskap kan anses vara på långt håll, men vi är ändå släkt. Vi är släkt med Gustav Vasa och vi är släkt med Karl den XII:e och vi är släkt med alla framstående svenskar genom tiderna och då ska vi inte söla ner deras arv.

Du har låtit en zigenare förmå dig att backa, inte på goda grunder utan för att hans tidning kanske inte ser så bra ut med att en argsint arvtagare av vikingatidens hjältar yttrar sig på ett sätt som skämmer en rasfrämling. Vad tror du svenska folkets till ytterlighet rika arvsanlag säger om detta, om du låter alla historiens genier passera revy framför dig?

Men det är inte bara det att du framställer dig som en vissnande planta i den svenska folkstammens mylla, du förgiftar ju även kommande generationer. Har du dödslängtan?

Du har ett evigt liv genom de gener du har ärvt från våra stora män och kvinnor, och dessa gener ska du passera vidare till kommande generationer... oförvanskade. Men vår uppsättning gener har att A- och ett B-lag. A-laget är det framgångsrika laget som styr en avkomma till att bli framgångsrik medan B-laget degenererar folkstammen.

Om du då avsiktligt spelar i B-laget av ren bekvämlighet så stärker du den delen i din genpool och du kommer att återfödas som förbrytare. Från polis till förbrytare, det är ingen trevlig utveckling. Men om du då argumenterar att du redan har säkrat din avkomma, eller kanske inte har någon avkomma, så ser du inte helheten och tar avstånd på tanken att det finns någon folkstam vars gener vi har gemensamt.

Dina handlingar får konsekvenser hos yngre generationer, som på grund av dig också väljer att börja spela med i B-laget istället för A-laget. Det innebär att dina gener förvanskas- och förvanskar efterkommandes gener successivt till allt sämre material, och så småningom blir det fullständigt omöjligt att tänka sig din avkomma som annat än förlorare och uslingar.

Lyckligtvis kan man välja att försöka komma in i A-laget från B-laget, men det blir desto tuffare uppförsbacke för dig och de dina efter ett antal generationer och ett par hundra år fram i tiden, då dina gener finns att spåra hos helt oskyldiga människor som haft olyckan att ärva dina anlag i större eller mindre proportion. Det är som om du själv finns med i dessa individer, som du inte hade någon aning om skulle dyka upp i vår gemensamma genpool.

Så det bästa du kan göra för att din kommande medvetenhet och omedvetna nedärvda minnen inte ska bli lidande är att du redan nu stoppar in handen i Fenrisulvens gap, precis som Asaguden Tyr gjorde. Visserligen är det en gudasaga, men den har i alla fall sensmoralen att man måste offra sig för att kommande generationer ska räddas.Du har tvingat dig till tystnad ett helt liv för att inte få sparken och bli utan inkomst. När du sedan närmade dig pensionen tyckte du att du skulle försöka komma in i A-laget, men så fort det tar emot så sviker du din folkstam. Kanske dina närmaste släktingar har spelat i horors och uslingars släktband? Det är möjligt att de inte har men du odlar arvsanlag som inte räcker för att rädda vårt land och vårt folk.

Idag behöver vi våra förfäders dygder och vi behöver bygga upp dygdemönster hämtat från Asatron för att på det sättet förmå våra- och våra kommande generationers gener att börja producera allt starkare och bättre arvsanlag.

Allt börjar med en tanke. Denna tanke ska följas av handling. Och denna handling ska vara ett dygdemönster för kommande generationer, det är så Sverige har blivit starkt!

Ta Asaguden Tor i hågen, och kom ihåg att Tor slogs mot JÄTTAR!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar