söndag 26 mars 2017

Gråt och avhopp under feministisk kongressLisa Hartwig Ericson, politisk sekreterare för Feministiskt initiativ i Stockholm, och pressekreteraren Zandra Bergman hoppar av partiet i protest. Hartwig Ericson berättar att hon började gråta under den pågående kongressen i Västerås, skriver Expressen.

Bakgrunden till tårarna är att det uppstått en konflikt inom partiet om vilka som ska anses vara "privilegierade". De båda kvinnliga feministerna har av andra inom partiet anklagats för att utgöra en "privilegierad minoritet" som hotar "ta över" partiet. Fria Tider

Det här gäller samtliga masspartier. Det är bara feministerna som visar upp hur det går till genom sina känslostormar. De som inte blir "privilegierade" hoppar av partiet eller så blir de utsparkade, och kvar blir de allra värsta psykopaterna.Ett enmansparti fungerar istället så att ingen får vara fullvärdig medlem där. Man får vara stödmedlem och ge partiledaren stöd i form av pengar och propaganda, men man har ingenting att säga till om, så ingen behöver hoppa av eller bli utsparkad.

Om partiet blir så stort att det kan bli ett regeringsparti så väljer partiledaren, som har blivit statsminister, meriterad människor att vara ministrar under honom. På det sättet blir man av med en koncentrering av psykopater inom politiken, för det går inte att göra karriär på att endast vara stödmedlem utan yttranderätt!1 kommentar: