onsdag 22 mars 2017

Istället för att utrotas måste vi kriga för livet!Vår tidiga historia är inget att skämmas för, men det är istället vår sena historia från 1975 som kan ge oss skamkänslor om vi inte tar strid för vår rätt att finnas till.

Är det verkligen så illa?

Jag publicerade nyligen Norse News som visar hur illa det är och att vi behöver hjälp av världsopinionen för att väcka vårt folk, för om vi inte är tillräckligt många svenskar som är beredda att ta strid så kommer vi att utrotas, och det mycket snart.

Så här illa är det:Rekordmånga människor blev svenska medborgare förra året. Många av dem var somalier och syrier. I flera kommuner är människor med utländsk bakgrund nu i majoritet. Fria Tider

Målet är att få Sverige tillbaka och det är en stor majoritet svenskar som inte inser det, så om vi ska kunna väcka folk måste vi se den svenska situationen som en pyramid där målet ligger högst upp i toppen på pyramiden och basen (den stora majoriteten) ligger längst ner.

Vad vi måste göra är att platta till pyramiden så att målet omfattas av den stora majoriteten, helst alla. Dock måste vi förstå att det inte går att få alla svenskar att inse vårt prekära läge så därför kan vi försöka få en pyramid som inte är så hög och med bredare bas. Ju mer vi sträcker ut basen desto mer sjunker toppen ner och därför blir målet desto lättare för folket att se.

Idealet är att figuren ser ut som en rektangel eller helst liggande pelare där toppen är helt utjämnad och det skulle innebära att hela folket ser målet lika klart. Dock får vi inse att någonstans i mitten på den pelaren finns det en liten knagge, men den är inte oöverkomlig.

Vi kommer att vinna striden då vi fått med oss folkmajoriteten, därför får vi inte fjärma oss från den. Vi vill inte att folk ska vara som stöpta i samma form. Folk är olika och vi måste acceptera olikheter men vi måste ha en gemensam nämnare och det är att Sverige måste ha en gemensam kultur och ta kamp mot mångkultur.

Det är ett första steg och det är en bra början, för det innebär att de som inte kan acceptera vår svenska kultur inte heller har i vårt land att göra, så det är en början på ett mycket starkt krav på repatriering.

När det kommer till Sverigedemokraterna och deras mesiga politik så är det därför inte renlärighet vi ska kräva av partiet. Folk förstår det ändå inte. Vi ska istället understödja de förväntningar väljarna har på partiet. Om SD inte står upp för dessa förväntningar så innebär det bara att ännu fler får upp ögonen och massan av väljare kräver en radikalisering av SD, och det är bäst att göra som massan säger, annars förlorar dessa nyrika politiker snabbt sina platser vid köttgrytorna.

Detta är bara en funderare jag fick apropå Trump i Amerika och Alt.Rights stöd till honom och resonemanget att Trump kommer att väcka upp folk, även om han inte är tillräcklig på långa vägar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar