lördag 11 mars 2017

Man blir bestulen, tar av sig mössan, bockar och tackar!De röda khmererna stjäl från varandra och känner stor lycka varje gång, antingen man stjäl eller själv blir bestulen, för det är ju i själva verket andras pengar khmererna stjäl fram och tillbaka.Asylnödhjälp: Sverige får 200 miljoner av EU

EU-kommissionen har gett Sverige ett förhandsbesked om att landet ska få nästan 200 miljoner kronor i nödmedel. Pengarna är avsedda för de "extraordinära kostnader" som Migrationsverket fortfarande har för de invandrare från tredje världen som kom under asylkaoset hösten 2015.

På uppdrag av regeringen skickade Migrationsverket i maj 2016 in en ny ansökan om drygt 1 miljard kronor i bistånd från samma fond.

Verket har sedan haft kontakt med kommissionen i olika omgångar och har nu fått ett preliminärt besked om att Sverige kommer att beviljas nästan 200 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada för detta besked, säger Katarina Wåhlgren, enhetschef på Migrationsverket. Fria Tider

Hur mycket har Sverige betalat till EU under decenniernas lopp utan att få tillbaka ett enda öre? En miljard kanske, för att få rätten att låta sig plundras och styras från främmande land.

Nu när Sverige behöver minst en miljard för att klara anstormningen av fientliga kolonisatörer som EU har tvingat på oss får vi knappt 200 miljoner av de tusen begärda miljonerna, och enhetschefen på migrationsverket niger djupt och tackar.

Idiotslyna! Det var 200 miljoner som de giriga pamparna i EU skickar till oss för att vi underlättar för dem att ta hand om kolonisatörerna, inte 200 miljarder som du tycks tro!Det är alltså ingenting att bli glad för om det man ville ha var hela decimetern. Men Katarina Wåhlgren är förmodligen feminist och har deltagit i Kvinnor Kan-rörelsen, där man höjer kvinnor till skyarna om de kan virka en grytlapp. Tänk vad kvinnor kan!

Det hade varit lämpligare om hon fortsatt virka grytlappar och få applåder för det istället för att bli enhetschef på migrationsverket, för av skattebetalarna lär hon inte få några applåder!2 kommentarer:

  1. Det är inga grytlappar som virkas nu. Nu är det fittmössor som stickas för fulla muggar:)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera