fredag 10 mars 2017

Om inte SD tillhör riksdagisets röda khmerer så kan man lika gärna säga att Reinfeldt är oskyldig.Detta jävla relativiserande hos nationellt intresserade personer som är så ivriga att få med alla på båten mot friheten så att de också tar med uppenbara fiender och tror att de är vänner, bara för att de säger sig vara Sverigevänner och som startade upp som nationalister – men idag tillhör de faktiskt riksdagisets röda folkmordskhmerer i en så kallad kontrollerad opposition!

Observera det!SD-ledare varnar SD-politiker som länkade till Fria Tider: "Han får en andra chans"

Patrik Jönsson, tidigare riksdags­ledamot för Sverige­demokraterna och numera regionråd i Region Skåne, varnar sin partikollega Ulf Erlandsson, SD:s toppnamn i Hässleholm, sedan denne spridit en länk till en debattartikel som publicerades i Fria Tider 2015.

Anledningen är att Sverige­demokraternas chefs­ideolog Mattias Karlsson stämplat Fria Tider som "ideologiskt avvikande" och "nyfascistisk". Fria Tider

Fria Tider kallar sig inte ens för nationalistisk. Det är ingen uttalad nationalistisk tidning, den är en högertidning, vilket framgår på tidningshuvudet där det står ”GE MEDIESVERIGE EN RAK HÖGER”, vilket betyder just som det står och inget annat.

Men det är en tidning som inte kryper för de röda khmerernas sinnessjuka samhällsbegrepp och som talar sanningen ur ett borgerligt konservativt perspektiv. De är med andra ord en tidning som lever upp till det här:Jag strök under ”Trygghet & Tradition” med rött på den här bilden, för de har avsiktligt krympt texten så att den inte ska uppmärksammas, alltså samma slags ”medvurstpolitik” som de röda khmererna (de 7 andra) ägnar sig åt när det gäller att vänja folk vid en ny verklighet utan att de ska märka förändringen. De skär tunna skivor.

Nu är Fria Tiders konservatism baserad på framför allt tradition, men det i sin tur ger ju trygghet, så det är ju en del av devisen ”Trygghet & Tradition” som SD gör propaganda för. Dessutom är Fria Tider för yttrandefrihet till skillnad mot SD, som hotar och utesluter medlemmar för att de utnyttjar den grundlagsfästa rättigheten att yttra sig, så vem är fascistisk egentligen?

Fascism eller faskism är en auktoritär politisk ideologi som har sitt ursprung i Benito Mussolinis fascistiska parti (från 1921 Partito Nazionale Fascista) i Italien, grundat efter första världskriget och med rötter i den italienska nationalsyndikalismen. Wikipedia

Det här stämmer helt in på SD, som istället för att låta enskilda människor få rätten att yttra sig ska korporationer vara det bestämmande för partiet. En sådan tur då att SD har hittat sin korporation att vara lojal mot istället för det svenska folket, nämligen de röda khmerernas korporation i Sveriges riksdagis! Ett samarbete mellan folkförrädarpartierna och att ingå i förrädaroktetten har alltså blivit SDs korporation och därmed är partiet fascistiskt enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.

Det typiska för riksdagisets korporation är att förrädaroktetten vänder allt på huvudet och projicerar sin egen folkfientlighet på andra, precis som alla andra delar av de röda khmerernas korporation gör.

Åtta fientliga kolonner på mars mot svenska folket, samtidigt som Ingrid & Conrad har fått för sig att SD trots allt detta är ett parti för folket och inte mot folket. Det är verkligen synd eftersom de är på rätt spår i mycket, men då måste de definitivt ta avstånd från SD!

Visst finns det medlemmar och sympatisörer i det skitpartiet som är bra människor, men det finns det också i de andra skitpartierna, men om man inte talar om att dessa åtta partier är förrädare och ingår i de röda khmerernas folkmordsarmé så blir det ännu svårare för de naiva att genomskåda förrädaroktetten!

Observera att det bara är psykopater som når fram ända till partitoppen, och så är det alltid i folkrörelsepartier. Därför är enmanspartier den enda lösningen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar