fredag 3 mars 2017

PK-medias femtekolonnare...
“Granskning Sveriges telefonintervjuer framstår som rena mönsterjournalistiken i jämförelse med att slå sig i lag med våldsbejakande brottsdömda vänsterextremister, begå dataintrång för att röja personers anonymitet, oanmälda våldgästa dem i deras hem, filma dem, lägga ut filmerna på Internet och rama in dem med grova och falska personangrepp. Men Expressen har i ett juridiskt och självkontrollerande system som fallerat getts carte blanche att bedriva denna sorts djupt oetiska hyenajournalistik. Det vi ser i klippet ovan är bara början på den andra vågen av kvällspressens övergreppspublicistik.

Stärkt av segern är Expressen nu i full fart igen med sin integritetskränkande hemfridsbrottsjournalistik. Denna gång är det en av initiativtagarna till det medborgarjournalistiska initiativet Granskning Sverige som fått oanmäld och oönskad påhälsning i hemmet av Expressen-journalisten Diamant Salihu med filmfotograf efter att tidningen, sannolikt även denna gång i maskopi med Researchgruppen, genom dataintrång röjt GS-medarbetarens anonymitet”.

***Att bosniern Diamant Salihu överhuvudtaget befinner sig i Sverige är bara ett av många exempel på en invandrings- och “flyktingpolitik” som fullständigt spårat ur.

Att den vidrige personen tillika engagerats som reporter på en svensk tidning, säger dessvärre något om Expressens och övriga PK-medias folk- och landsförräderi..!

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar