torsdag 9 mars 2017

SDs avbön
“Sverigedemokraternas toppnamn i Hässleholm har visat prov på dåligt omdöme när han länkade till sidor som är högerpopulistiska”. Det anser regionrådet Patrik Jönsson.


“Vår gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson beskriver nyhetssajten Fria tider som nyfascistisk och att vi som demokratiska nationalister och socialkonservativa måste vara medvetna om att våra fienders fiende inte alltid är vår vän. Upprepar Ulf Erlandsson misstaget så ser vi allvarligt på det”. Det anser Patrik Jönsson, gruppledare för SD i Hässleholm.


Patrik Jönsson, regionråd och gruppledare SD-Hässleholm:- Ulf han är ångerfull för att han varit slarvig. Och skulle detta upprepas så är det allvarligt. Då får man ju fundera på hans roll.

Ulf Erlandsson:

- Är det någon som blivit kränkt så ber jag om ursäkt. Alla har vi lika värde...

.............

Rubrikerna och “den politiska skandalen” är produkten av ännu ett av Expos “avslöjanden” gällande Sverigedemokraternas förtroendevalda.

(Som här gäller Ulf Erlandssons delande av en artikel publicerad på sajten Fria Tider)

I TV-inslaget blottas något av det mest tragiska och förödmjukande som vi sett hitintills:

- Patrik Jönsson, som jag själv minns som en mycket rejäl person med åtskilligt civilkurage, står inför kameror och journalister med tårar i ögonen och ber om ursäkt för det “bristande omdöme som skadat partiets förtroende”.

- Nyblivna kommunalrådet i Hässleholm, Ulf Erlandsson, spär på med “är det någon som blivit kränkt så ber jag om ursäkt”. Och lägger till det han troligtvis fått lov att läsa in sig på för att erhålla Åkesson/Karlssons välsignande på kommunalrådsposten: “Alla har vi lika värde”(sic).


I korthet:

  • Situationen i dagens Sverige är sådan att oavsett vad EXPO, Expressen och övriga PK-medier skanderar om gällande SD, så leder det inte till sänkta opinionssiffror för partiet. Det kan och bör bemötas på samma sätt som Trump avväpnar sina motståndare i USA; D v s genom att med klarspråk säga det som “alla” vet men också vill höra från SD, utan att göra avbön.

  • Dock; Genom det verktyg som Jimmie Åkesson skaffat motståndarna genom dekretet om “nolltolerans” (i sin ambition att bli erkänd som rumsren..!), så kommer förföljelsen att fortgå tills SD uteslutit merparten av sina medlemmar och förtroendevalda. Eller tills partiet helt stryker sin kritik av den förda invandringspolitiken. Redan nu har argumentationen övergått till att i huvudsak gälla integrationen, d v s volymerna och befolkningsutbytet är inte huvudproblemet. “Men dom måste integreras socialt”, som Jimmie Åkesson upprepar i alla debatter.

Således:

  • Med Jimmie Åkesson i SDs ledning – uppbackad av Mattias Karlsson – kommer partiet i ökad grad att fungera som ett filter mellan svenska folkets opinion och den Riksdag som styr Sverige mot en katastrof. Antingen måste således SD ges en annan ledning, eller måste ett nytt parti sjösättas för att göra det som Sverigedemokraterna en gång skapades för att utföra.


//Kenneth Sandberg2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Nolltoleransen lämnade över nycklarna till SD till Expo. Expo kan därmed välja vilka de vill utesluta och vilka de vill ha kvar. Det finns säkerligen massor av spetsiga uttalanden från SDare som Expo väljer att ha kvar i partiet av någon anledning...

    SvaraRadera