onsdag 8 mars 2017

Vad säger SD om det här?Sverige tar över 3.800 asylsökare från Italien och Grekland

I mitten av juni till slutet av september ska Sverige ta emot 3.766 asylsökare som överförts från Grekland och Italien i enlighet med EU:s omfördelningssystem. Fria Tider

Ska SD protestera mot det här? Jag antar det, men folk kommer att bli besvikna på vad de protesterar emot, för enligt deras färskaste politik så ska vi ju ta emot 5 000 kolonisatörer och inte 3 800 som det här blir, så det blir 1 200 kolonisatörer som partiet kommer att kräva in under året.

Vad vi behöver är en kraftig repatriering, men den som kräver det i SD blir genast utesluten ur partiet, så min fråga blir:

Vilket parti tänker DU rösta på nästa år?

Det är en bra fråga, en fråga som får folk att tänka över valcirkusen som drar igång vart fjärde år. Finns det över huvud taget någon anledning att rösta? Vad röstar vi för?

Vi röstar på ett och samma parti av röda khmerer men av olika schatteringar, vilka som ska få äran att förtrycka oss. Jag tänker inte rösta förrän det finns ett demokratiskt parti som kräver omedelbar repatriering av kolonisatörerna och som går in för att decentralisera makten och återställa de kommuner som har lagts ner till förmån för kommunsammanslagningar som bara lett till att sätta tvångströja på samtliga svenskar i landet.

Möjligtvis får jag ändå anledning att rösta, för det verkar som om det startar upp olika partier med den agendan och möjligtvis kanske de kan till att börja med ha en valsamverkan så att de tillsammans kan ta sig in i riksdagen, och i så fall röstar jag.

 Det är inte en bortkastad röst att rösta på ett parti som kanske inte har skuggan av en chans att komma in i riksdagen, för då har man ju i alla fall röstat, men inte på en förrädaroktett!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar