lördag 25 mars 2017

Varför inte utvisa de svarta från Afrika?Det var en jävla dum fråga, men den ställde jag för att visa hur dum den nya partiledaren i F! är. Men hon kanske själv är utvisad från Afrika?Nu i helgen håller Feministiskt Initiativ sin årliga partikongress i Västerås. Hoppet är stort om att ta sig in i riksdagen nästa år och partiet vill bland annat driva frågan om helt fri invandring. Under kongressen väntas Victoria Kawesa från Uganda väljas till Sveriges första svarta partiledare. Nu ifrågasätter hon varför utländska grova brottslingar ska kunna utvisas ur Sverige, när "vita svenskar" inte kan det. Fria Tider

Om negrer hade kunnat rodna så hade det säkert lyst rött om kinderna på halva Afrikas befolkning, för så jävla genant dum var den här kommentaren från denna rasfrände uppe i norr. Kanske de kan rodna, men det innebär bara att hudfärgen blir mörkare, men inte bara om kinderna utan över hela kroppen.

Det får vara hur det vill med den saken för Pissgudrun kan ju heller inte rodna trots att hon borde det. Men så kanske det är. De som är ovanligt dumma är faktiskt så korkade att de inte ens inser hur korkade de är, och därför rodnar de aldrig, hur genant dumma de än är.

Nåväl, det kanske är tur att F! har en negress som kommande partiledare så det blir lättare att hålla reda på de partier som är ute och cyklar fast de står stilla. Vem vet, snart kanske även statsministern säger något liknande, men hos honom kan vi nog inte förvänta oss någon rodnad heller, snarare att det ryker ur öronen, men det tycker jag att det gör för jämnan hos honom!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar