tisdag 7 mars 2017

Vem ska Polisen skydda..?Tag bort mig från sändlistan är du snäll.

Med vänlig hälsning,

Kristina


Ordning och trygghet:

Stockholmarna ska känna sig trygga både i sitt hem och ute på stan”.

...........

* 

De tre rånarna var aggressiva när de slog till mot butiken på Amiralsgatan för drygt två veckor sedan. De hotade butiksföreståndare Kim Nilssons femårige son med kniv och gick även på en av butikens kunder.

Redan i dörren skrek de “Det här är ett rån” sedan stormade de in på kontoret och ställde sig över min son och hotade att skada honom om de inte fick pengar och alla nycklar, berättar Kim Nilsson.

Malmöpolisen vill publicera bilder på misstänkta gärningsmän för att få hjälp av allmänheten att identifiera dem.

Vi klarar ut 5-10 procent av de bilderna som visas på intranätet. Hade vi lagt ut dem publikt hade vi haft en mycket större uppklarning, säger polisinspektör Anders Lindell, till P4 Malmöhus.


Hundratals förövare går fria i Malmö, trots att polisen har bevis mot dem. För trots att förövarna är fullt identifierbara på bild, förblir de okända för utredarna.

Det var många som hörde av sig och det gjordes till och med någon anmälan till Justitieombudsmannen, där man ifrågasatte om vi verkligen kunde lägga ut bilder på personer som inte var dömda, säger Stefan Sintéus, polismästare i Malmö.

............

Måtte de verklighetsförankrade poliserna ute på fältet ingjuta mod i Stefan Sintéus och övriga polisledning, så att man kan använda sig av övervakningskamerornas bilder i bekämpandet av butiksrånarna!

I alldeles för många år har ängsligheten från Polisledningen och det “mångkulturella samhällets” vurmare – som åberopar förbrytarnas “integritet” – gjort Malmö och Sverige till ett mecka för skrupelfria odjur. Något som fördärvat tillvaron och i flera fall hela livet för oskyldiga människor. Som t ex det den stackars femårige pojken råkade ut för..!

Självklart är det inte bara Polisen och dess ledning som ska kritiseras. I första hand är det naturligtvis 7-klövern och dess stödtrupper i PK-medierna som har ansvaret för den otrygghet som nu karaktäriserar vårt tidigare trygga och civiliserade Sverige.

//Kenneth SandbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar