fredag 28 april 2017

150 utbrända bilar. (S) -Malmö på väg åt rätt håll!Socialdemokraterna har olika trix för att vinna debatter. Härskarteknik, hån, alternativa fakta, relativisering, siffertrix & rena lögner. Det här är ett långt samtal med malmösossen Patrik "Link" Lindqvist.


Vem är Patrik "Link" Lindqvist? En mycket lojal socialdemokrat som tjänar sitt uppehälle på att medvetet sitta och sprida förskönande bilder av ett Malmö, som befinner sig i socialt och ekonomiskt katastrofläge.
Hans utgångsläge är dåligt! Han skall försvara ett Malmö på katastrofkurs, där dessutom hans kommunalråd, Katrin Stjernfelt Jammeh, nyss föreslagit "stoppad invandring" till Malmö.


Under detta långa samtal får vi lära oss sossarnas hela register av olika fula retorik- och demagogimetoder.


Grundfrågan för samtalet är varför Malmö stad vill stoppa "fantastiska tillgångar", som man kallade invandrarna 2015, från att komma till staden.
Som svar på detta kommer motfrågor som t ex "vad betyder tillgång för dig?"
Genomgående märker Patrik hela tiden ord på ett barnsligt sätt. Kommunalrådets efternamn uttalas tydligen "Jámeh" istället för "Jaméh". Kommun går inte med "vinst", utan "överskott" (vilket är synonymer http://synonymer.se/?query=vinst)


När vi, apropå SD:s "bruna rötter", frågar varför sossarna ville utse Adolf Hitler till Nobels fredspris, hakar han upp sig på ordet "utse". Det heter "nominera" (vilket också är en synonym http://www.synonymer.se/?query=nominera)

När Johan säger att SD har mellan 20-25 % i opinionsmätningar gapskrattar han och säger på bred skånska:

-Neittån! Neittån procent!


En annan teknik är att relativisera.

När skjutningarna i Malmö tas upp kommer svaret "Skjutningarna i Malmö började med Peter Mangs"

När bränderna i Malmö förs på tal ställs den retoriska motfrågan "Gryningspyromanen, som var pursvensk, hur många hus tände han eld på?"

Ett annat citat: "Vi vet ju inte vilka som tände på de 150 bilarna förra veckan i Malmö. Det kan ha varit en påtänd SD-are som gjorde det"


Försköningen innebär konkret att Malmö går med vinst och är på rätt väg. Man har fått ordning på bilbränder och skjutningar. Patrik Lindqvist "känner inte igen" att Malmö har problem och han "besparar sig" från att läsa Tino Sanandajis bok.


Att ställa frågor om Hitler nobelpris, tvångssteriliseringar & "J" i passen är att "fiska i grumliga vatten". Patrik Lundqvist "kan ju inte klä skott för vad enskilda individer av hans förfäder gjorde"


När SD kommer på tal, vilket det gör i var och varannan mening, radas istället hela registret av guilt-by-association upp. Dagens SD får just klä skott för allt som BSS, NRP och Hitler gjort. SD kallas för "brun sörja", som går och svingar järnrör. SD:s grundare påstås "leva på oss andra skattebetalare som bidrar"


Antisemitismen i sossarnas systerparti i Palestina, Fatah påstås bestå av några "enstaka individer". Problemen i Israel-Palestina är Donald Trump & bosättarnas fel.


Enligt Patrik Lindqvist har Socialdemokraterna inget med "suveräna tidningen Expo" att göra. "Det var kapitalisten Robert Aschberg som skapade & finansierade Expo" Att sponsra Expo liknar han vid att prenumerera på en tidning. "Inget märkvärdigt"

-Men LO är huvudsponsor?

-Men LO har inget med Socialdemokraterna att göra, säger Patrik Lindqvist.


Avslutningsvis kommer några rena galenskaper:


Lösningen på polisens kris avslöjas.
"Om polishögskolan skulle legat i Malmö, skulle vi inte haft någon poliskris."


Anledningen till att man inte sköt mer i Malmö förr var att "man fick visa pass när man åkte till Danmark på 70-80-talet" (Passfriheten började 1957 http://www.norden.org/sv/om-samarbejd...)


Han tycker att det hetsas för lite mot SD!


Han hävdar att Sverige har lägst arbetslöshet bland ungdomar i hela EU!


Hans analys om Johan Andersson är glasklar.

-Din vardag är liten. Du är trångsynt! Du är en man som lever i grumliga vatten.


Detta långa samtal är en lektion i hur Socialdemokraterna medvetet hela tiden manipulerar verkligheten så det skall passa deras agenda. De är så uppfyllda av sin egen storhet att de knappt ser hur löjligt det blir.
1 kommentar: