lördag 1 april 2017

99 procent av jordens befolkning har aldrig hört talas om Holodomor men alla känner till att Hitler gasade 6 miljoner judarDevisen verkar vara Glöm aldrig Förintelsen men kom aldrig ihåg förintelsen.”

Etniskt hat i både kommunismen och sionismen

Faktum är att sionismen och kommunismen har en gemensam rot i Moses Hess. Han var både fanatisk sionist och kommunist. Sionismen skulle sedan utöva etnisk rensning i Palestina och kommunismen i Ryssland och Ukraina. Medan sionisterna rensade Palestina på dess ursprungsbefolkning för att bereda plats för judarnas invasion gjorde man exakt tvärtom i Ukraina, man dödade genom svält ursprungsbefolkningen för att sedan bereda plats för andra nationaliteter inom Sovjetunionen att bosätta sig där.

Eftersom judarna begriper att etnisk homogenitet är nödvändig för en stark och sammanhållen stat, Israel, förstår man också att etnisk heterogenitet, på motsvarande sätt splittrar upp en nation och gör den svag. När judarna bor i Israel, förespråkar de en judisk stat men när de bor i ett västland istället mångkultur då man inte själv vill sticka ut som avvikande från en i övrigt homogen befolkning. Det är helt enkelt bra för dem att ha dubbelmoral.

Börjar t.ex. svenska folket känna lojalitet mot sitt eget folk, finns alltid risken att vi inte längre ser Bonnierföretagen, t.ex. TV4 – som ”en del av Sverige”, utan som det största hotet. Det vill man till varje pris undvika. Strategin är då att göra Sverige mångkulturellt och helst ska vårt land fyllas med hundratals olika etniciteter och kulturella yttringar – mångfalden! Men detta gäller, som sagt, inte i Israel som ska vara judiskt.

Läs hela artikeln på Fria Sidor, den är mycket läsvärd!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar