fredag 28 april 2017

Almedalen är inte till för Motståndsrörelsen påstår förrädarelitenAlmedalen är ett namn som förpliktar så här i trägudars land. Dit får endast förrädare komma, de som hatar träd, de som inte känner den svenska folksjälen som ju är grundad i ett träd, även fastän det var en ask, så använde våra förfäder vilka träd som helst och utnämnde dem som heliga.

Att varje gård, såväl som torp, hade ett vårdträd på gården är en kvarleva över hela Norden, därför att det här är trägudars land och den här marken är helig för våra förfäder, och en plats som har namnet på ett träd är extra viktig för vårt folk -  såsom Almedalen.Men nu har förrädarna bestämt att nationalister inte ska få någon talarplats i Almedalen. Nationalister kan vara både vänster eller höger, kristna eller Asatrogna, men man ska i alla fall ha uppfattningen att vårt land är till för vårt folk och det är vårt folk som bestämmer i vårt eget land!

Almedalen portar Nordiska motståndsrörelsen

Den nationalsocialistiska gruppen Nordiska motståndsrörelsen har ansökt om platsmark och talartillstånd under Almedalsveckan på Gotland i sommar. Men organisationen kommer inte få medverka i Almedalens officiella program, klargör politikerveckans arrangörer på fredagen. Fria Tider

Om det är några som inte borde få medverka i en park med ett träd i namnet så borde det vara alla svenskfientliga förrädare, det vill säga riksdagens förrädaroktett. Så det vore bra om man i år kan förvandla Almedalen till en tingsplats där det blir extra tydligt att både Almedalen och hela vårt land styrs av förrädare, och får besökarna att jaga iväg förrädarpatrasket från Almedalen så fort som möjligt. Ta Asagudarna till hjälp med det. Nämn våra förfäder och berätta om Asatron och väv in den i alla politiska samtal.

Asatron handlar om försvaret av idyllen Midgård och krigare som vaktar territoriets gränser mot kolonisatörer. Oden är urtypen för en byhövding och hans egenskap av att vara rättvis passar honom perfekt för det uppdraget. Tor är krigarguden som slog ihjäl jättar och fick sin kraft utifrån ursinne. Freja är livet självt och krigargudarna är till för att skydda Freja.

Se till att Asatron skildras i modern tappning så att inte svartrocken Snorre Sturlasson kan förvanska bilden av Asatron. Vi kan inte ha en Asatro som inte är i linje med den nationalistiska rörelsen, så därför bör gudinnan Freja vara liknande de livsgudinnor som andra förkristna religioner i Europa hade. I samtliga dessa religioner är naturen kvinnlig och man talar om Moder Natur såväl som Moder Jord.

Ur vårt perspektiv är det både troligare och trevligare om Freja, som är ett välkänt gudanamn, får egenskapen av att förutom att vara kärleksgudinna också vara Moder Jord, att Oden är hövding och Tor är krigarklanen. Då har vi allt vi behöver för att försvara Midgård!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar