söndag 23 april 2017

Är det endast krig mot FRÄMMANDE folk som Trump ägnar sig åt?Att Trump hotar hela världen står helt klart idag. Dock så finns det Trumpanhängare som bortser från det och tror att han åtminstone inte hotar sitt eget folk, hans egen ras. Men även i det fallet visar sig Trump vara en 100 procentig sionistisk mördare, för de vita ska bli en minoritet i USA och möta samma öde som de vita i Sydafrika.

Apropå det så kallade Trumptåget som finns kvar så är den metaforen på det här sättet;

Trump har hoppat av tåget och gått sin väg, men tåget finns kvar och behöver bara en ny lokförare. Kanske det blir Richard Spenser eller möjligtvis någon annan. Det tåget behöver alltså inte ha Trump som lokförare, för han har förvandlats till Amerikas Pol Pot.

USA övertar Australiens illegala

Nu lönar det sig återigen att resa illegalt till Australien för den som drömmer om en framtida bosättning i västvärlden. USA kommer att fortsätta ta emot illegala invandrare som Australien inte vill ha.

USA kommer att följa det kontroversiella avtalet om "vidareflytt" av lägerplacerade båtflyktingar på Papua Nya Guinea i utbyte mot att Australien tar emot tredje världen-personer från Latinamerika. Fria Tider

Latinamerika är lika med Mexiko, som Trump lovat att bygga en mur emot. Skillnaden blir bara att nu måste slöddret smugglas över till Australien innan de är välkomna till USA. Dessutom tar USA numera emot även dem som kommer direkt från Asien till Australien med båt. Det innebär ju en oerhörd massa fler främlingar till USA!

Vi vet hur det ser ut i Sverige, att svenskar trängs ut och diskrimineras av förrädarna i regering och riksdag och hur vi hotas av att bli totalt utplånade som folkstam på det sättet. Det är alltså folkmord i stor skala, precis på samma sätt som Pol Pot utförde i Kambodja på 70-talet. Nu vill galningen Trump bli Amerikas Pol Pot.

Men det enda som behövs är att sätta fart på tåget igen med en ny lokförare, för passagerarna och vagnarna finns ju kvar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar