fredag 7 april 2017

Är det verkligen "Guds visdom" eller är det egentligen den vise Sion med sina (Guds) utvalda odågor som beordrade attacken?Alltid när någon sketen odåga ska hitta på jävulskap för andra så skyller de ifrån sig, och det gäller även denne utvalde odåga. Han påstår faktiskt att det är Gud fader i himlen som har startat kriget med hjälp av honom! Snacka om att vara en egotrippad sjukling!

Fanskapet måste själv stå för vad han gjort och inte skylla ifrån sig på Gud. Tror inte alla i hela Syrien på någon av ökenreligionerna där Gud finns med? Säger till exempel inte IS-krigarna att de också krigar i Guds namn, dock kallar de fanskapet för Allah, men det betyder ju gud på arabiska! Men det är tydligen bara väljarförrädaren Trump som är Guds utvalde.

USA inleder krig mot Syrien
  • Avfyrade 59 Tomahawk-missiler mot flygbas

  • Flygbasen totalförstörd – minst fyra soldater dödade

  • Trump åkallade "Guds visdom" när han beordrade attacken, säger han själv i tv-tal

  • Nyckfulla beslutet får stöd av Saudiarabien och Israel

  • Putin menar att räden "bryter mot internationell rätt"

USA:s nyckfulle president Donald Trump har nu oväntat inlett ett robotangrepp mot Syrien. Det är första gången som supermakten angriper den syriska regimen med militära medel.

Rysslands president Vladimir Putin har fördömt attackerna och påpekat att de står i strid med internationell lag.

Ryssland har en stor egen militär närvaro i landet och attacken väntas kraftigt försämra relationen mellan stormakterna. Fria Tider

Nyckfull är det minska man kan säga. Det är ett väljarsvek utan måtta. Fanskapet har under hela valrörelsen argumenterat mot både krigshetsande republikaner och mot den vidriga Hillary Clinton, som han även hotade med fängelse för att ha konspirerat mot världsfreden.

Nu är det inte längre IS som ska bekrigas, det är en vald president i Syrien som ska föras till slaktbänken, och syftet kan inte vara annat än att skapa en inledning till krig mot Ryssland, för att Putin har fängslat en massa sionister och för att han har förbjudit kulturell degenerering i form av äckliga Pride-festivaler och att Putin vill ha ett fredligt och demokratiskt Ryssland så gott det går.

Allt detta går emot världens röda pisstrose-khmerer, och de har gått ut med fittmössa på huvudet och demonstrerat för världskrig för kvinnors och bögars skull, och de har varit livrädda att Trumphelvetet skulle garantera en världsfred, för det har de utvalda odågorna sagt att det är skadligt, och då tycker nollorna att man ska tro dem!

Trump säger att han under natten mot fredagen lät avfyra 59 missiler mot den flygbas i Homs som användes för att angripa rebellernas vapenfabrik i samband med att ett stort antal civila dog av förgiftning i veckan.

Kan det bli tydligare? Det är inte rebellerna som tillverkar livsfarlig gas som de ska anfalla civilbefolkningen med som attackeras av förrädaräcklet Trump. De får gärna hålla på och plåga ihjäl hur många civila som helst, utan det ska vara den president som tillsammans med Ryssland vill bekämpa IS som slöddret i Vita Huset anfaller.

 Flera länder, däribland Storbritannien, Israel och Saudiarabien har gett sitt stöd till USA. Donald Trump får också plötsligt stöd av tidigare politiska motståndare som krigshöken John McCain, som nu säger att Trump har skickat en viktig signal till Syrien och "förtjänar det amerikanska folkets stöd"

Hos Trump har vi idag en fiende. I och med det ser vi vilka andra fiender vi har. Naturligtvis är det tvillingarna Israel och Saudiarabien som också är världsfredens fiender. Dessutom är det landet som under flera decennier har tillåtit pedofilin slå rot, där unga flickor skändats och mördats med myndigheternas tysta godkännande, alltså den tidigare imperialismens hemland Storbritannien.

Det behöver naturligtvis inte radas upp att det land som är allierat med IS och som heter Sverige, också är vår värsta fiende.

Gissa om Sverige kan bli en krigsskådeplats värre än något annat land i världen, särskilt nu när Trumptvillingen SD har tillåtit värdlandsavtalet med Nato som kan börja skjuta raketer mot Sverige när Natomissiler avfyras från Gotland mot Ryssland.

Då kommer naturligvis ryssarna och svara på detta, med påföljd att Nato bombar Sverige till ett månlandskap för att inte Ryssland ska ockupera oss i preventivt syfte.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar