torsdag 6 april 2017

Är Trump i sionisternas händer?När Obama valdes till president kändes det som en befrielse. Nu skulle världen, äntligen efter åtta år av terrorkrig för Israels räkning, gå mot en fredligare värld. Facit blev att ingen president i USAs historia har varit i krig lika många dagar som Obama.

 Han stod bakom invasionen i Libyen och var en hårsmån från att attackera Syrien, ett land Israel gärna vill skapa kaos i. Under Obama växte ISIL/IS/ISIS sig starka. En organisation som sedan visade sig hade understötts av inte bara USA utan också Turkiet, Saudiarabien och högst sannolikt också av Israel.

 Trumps fagra löften om en fredligare samvaro med Ryssland har vi inte märkt av ännu, snarare tvärtom. NATO mobiliserar nu utefter Rysslands alla gränser. Hetsen mot Iran visste vi redan om från Trumps sida men att han så enkelt skulle falla i fällan och omedelbart anklaga President Assad för den senaste tragedin med kemisk gas är ändå förvånande.

Är det så illa att han redan två månader efter sitt tillträde visar upp sitt rätta jag för omvärlden? I så fall är det djupt oroande. Tyvärr tyder mycket på det efter hans senaste utspel. Kanske världen nu igen går mot oroligare tider och ytterligare flyktingvågor? Läs mer på Fria Sidor
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar