fredag 21 april 2017

De flesta kolonisatörer kommer in i Europa via Libyen men dubbelnaturen Trump vill inte täta den läckanAllt tal om att stoppa utomeuropeisk invandring är som bortblåst hos dubbelnaturen Trump. Att det finns en antik grekisk förlaga för en sådan natur betyder att det bör utgå en varning för den här personligheten för han är ytterst opålitlig.Även nordisk mytologi har en förlaga på en ytterst opålitlig personlighet och det är halvguden Loke. Observera att han är en halvgud, till hälften gud och till hälften jätte, och den dubbelnaturen såg till att döda guden Balder, som var den fornnordiska kulturens gud. Balder gjorde sig känd som den gud som diktade visor och berättade historier och var mycket viktig för samhället Midgårds kultur.

Loke fick det hårdaste straff gudarna kunde tänka sig. De band honom i en grotta och hängde en giftorm över honom, som skulle droppa svidande gift i hans ögon för tid och evighet. Så mycket värd var kulturen i Asatron.

Idag medverkar dubbelnaturen Trump till att förstöra kulturens vagga Europa genom att inte medverka till att täta läckan Libyen, som uppstod i och med att Nato bombade landet sönder och samman. Trots att Italiens premiärminister besökte Vita Huset och vädjade om hjälp blev det kalla handen från Donald (Janus) Trump.

Idag finns det ingen som helst anledning att tro att Janus Trump ska låta bygga muren mot Mexiko som han lovat otaliga gånger, för han är en kulturförstörare precis som Loke är i Nordisk mytologi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar