torsdag 6 april 2017

Det är alltid mycket väsen om att judar farit illa, men förvånansvärt tyst om vad deras eliter egentligen sysslar med.Jag flyttade till Sverige från Polen 1973 och fick ofta höra att vi som har slavisk påbrå (i.e. untermensch) i själva verket var minst lika mordiska när det gäller judar som tyska nazister. Trots att många polacker inte bara dog under kriget men också fick "åka på livslång semester" till Sibirien, är det aldrig synd om oss.

Av någon anledning driver den oantastbara folkgruppen en anti-polsk agenda, en lätt uppgift mot bakgrund av vem som dominerar i massmedier. Man är dessvärre inte skonad från smutskastning ens i MSM i Polen, med tidningen Gazeta Wyborcza i spetsen. (Denna propagandamegafons grundare är en av de inte riktigt så få "bokens polacker" Aaron Szekter - som på grund av "bondtölp-polackers" mördarnatur fick byta namn till Adam Michnik.)

För någon vecka sedan blev jag på en svensk alternativ sajts kommentarfält "utnämnd" till en polsk jude-hatare för att jag hade mage att kritisera Polens "konservativa" statsmakter att lyfta förbudet mot ritualslakt...

Läs resten på Vår Stund i Sverige


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar