lördag 22 april 2017

Det sägs att det finns 3 procent neandertal i oss europeer men man talar aldrig om hur mycket neger det finns i oss, för det finns inte!Ni har väl hört talas om teorin att vi är av arten Homo Sapiens som spred ut sig från Afrika. Och sedan var det ju en stor tur att vi fick 97 procent av deras gener så att även vi europeer kunde få en stor del av negrernas förnuft.

Tro inte på den skiten för det är en stor fet lögn!
"Ut ur Afrika" teorin, eller den "afrikanska ersättningshypotesen", påstår att varje människa har sitt ursprung från en liten apliknande grupp från Afrika. Denna Afrocentriska teori om ett enda ursprung har hamnat i fullständigt vanrykte genom fossilfynd och nylig genetisk forskning, ändå omfamnas och marknadsförs den av den akademiska världen såväl som av liberal media. "Ut ur Afrika" är finansierad och godkänd av Förenta Nationerna och föses fram globalt i en insats att främja en politisk agenda, istället för en vetenskaplig sådan.
Här är en lista på etniciteter i Europa
1 kommentar:

  1. Dom enda vita som har negerblod i sig är dom som låtit sig hjärntvättas av judarna till att blanda upp sig. Dom får skylla sig själva. Egentligen kan kanske inte 32:an hjälpa det. Då det hände för så länge sedan. Men det ursäktar förstås inte hans senare brott.

    SvaraRadera