tisdag 4 april 2017

Feministisk snöröjning efterträds nu av feministisk stadsröjningPisstrosorna röjer vidare. Efter den i deras tycke så framgångsrika snöröjningen som orsakade att trafiken inte kom fram börjar nu en större kampanj, för om man tycker om att pissa i trosorna och kasta på folk så är man uppenbarligen så kreativ att man nu kan få en hel förort att bli mer feministisk.

Vi ser att det inte kan vara huvudet dessa feminister tänker med, inte ens med någon annan kroppsdel. De tänker med trosorna!

Husby först med "feministisk stadsplanering"

Stockholmsförorten Husby blir först i Sverige med så kallad feministisk stadsplanering. Förortens centrum ska göras om och anpassas för kvinnor, som idag känner sig otrygga och utstirrade i området, skriver SVT Nyheter.

Det är bostadsbolaget Svenska Bostäder, som äger centrumet, som för första gången i Sverige kommer anpassa ett centrum efter en feministisk stadsplanering.

Bland annat ska ett café på torget flyttas. Enligt Svenska Bostäder känner sig kvinnor socialt kontrollerade och utstirrade av männen som sitter på caféet, som nu kommer flyttas till en plats som inte har samma överblick över området.

– Inga ytliga lösningar som en flytt kan lösa problemen som präglar området. Det är trist att vi med ett så bra läge i dag ska få en sämre lokalisering på grund av en lösning som tyvärr inte kommer påverka människors mentalitet här, säger en av ägarna som vill vara anonym. Fria Tider

Att flytta på importerat kräk är ju en lösning som jag själv föredrar, men det räcker inte att bara flytta dem ett kvarter bort, de ska flyttas till en helt annan världsdel, annars löser vi inte problemet. Men det är klart, ett par pissiga trosor kan väl inte se så långt.

2015 hade 86 procent av befolkningen i Husby utländsk bakgrund, varav drygt 60 procent var födda utomlands.

Exakt där har vi anledningen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar