söndag 9 april 2017

Förvildat barn “uppfostrad av apor” räddad från indisk djungelKan man verkligen tro på det här?
En åttaårig flicka har funnits bo med apor i Indiens Uttar Pradesh. Det är okänt hur flickan som går på alla fyra och inte kan tala, kom att bo i vildmarken. (Enligt Russia Today)

*

Många skulle nog säga att flickan är CP-skadad eller är ett inavel, och vägrar tro på historier om att någon kan bli uppfostrad av apor, och säga att apor inte skulle vilja ha med en artfrämling att göra. Dessutom kan hon ju inte klättra i träd, vilket är ett absolut villkor bland apor.

Man skulle säga att det här är en bluff som bara de mest lågintelligenta, sådana som själva står nära apstadiet, kan tro på, att det med andra ord är en löjlig idé rakt igenom.

Men vad har massmedia gjort med oss svenskar? Varför kan vi inte tro på det som presenteras mitt framför ögonen på oss? Finns det inget som kan övertyga oss, hur tydligt det än visas upp för oss?

Måste jag erinra om att vår egen riksdag är full av mindervärdiga element? Inte direkta apor kanske, men nog finns det fog för att även vårda dessa individer på särskilt låsta hospital.

Vad är det för slags statsminister vi har nu till exempel?

*

Enligt vissa källor (som vill vara anonyma), har världen faktiskt skådat ett exemplar som har växt upp bland kongolesiska bergsgorillor, och ändå varit fullt kapabel att dupera svenskar att han är fullt normal, trots sin abnormitet på alla tänkbara vis.

*

Det övertydliga beviset är ju HÄR:

*Inga kommentarer:

Skicka en kommentar