onsdag 5 april 2017

Fy fan vilka äckliga jävlar!Bögslöddret som allierar sig med pisstrosornas röda khmerer (riksdagspartierna & regeringen) har gett ut en broschyr till kolonisatörsgalningarna och tror att de tänder på vidrigt äckel, som förmodligen även de blir illamående av, för homosexualitet är ju av ondo enligt muhammedanpacket. Men vi ska tvingas betala för denna perversa och vidriga propaganda!

RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, har släppt en sexupplysningsbroschyr för nyanlända invandrare. Broschyren innehåller minst sagt grafiska bilder på människor som har sex. Den uppmanar också illegala invandrare som utsatts för trafficking att inte kontakta svenska myndigheter. Fria Tider

Att regeringen är kriminell visste vi sedan förut. Det är kriminellt att åstadkomma folkutbyte och diskriminera den egna befolkningen. Just därför håller regeringspacket tyst om det. Men det här är en kriminalitet man inte håller tyst om:

Den uppmanar också illegala invandrare som utsatts för trafficking att inte kontakta svenska myndigheter.

Trafficking har ju den här och tidigare pissregeringar förbjudit, men nu påbjuder man det istället, och allt bekostas med pengar som avsiktligt stjäls från dig i form av vansinnigt höga skatter.

"Den här broschyren är en guide för dig som är nyanländ i Sverige och identifierar dig som lesbisk, gay, bisexuell, trans eller queer (LGBTQ)".

Så inleds skattefinansierade RFSL:s sexualguide "Sexuell hälsa och rättigheter i Sverige" för nyanlända, översatt till svenska.

I olika texter informeras nyanlända invandrare om sex och hälsa, och vad det finns för hjälp att få i Sverige.

Bland annat förklaras vad analsex är för något.

"Anal sex (sex with dick in anus)", står det i broschyren.

Och det här vidriga helvetes äcklet ska vi acceptera och betala för!!! Det är ju åtminstone känt bland massmedia att trafficking är förbjudet, så det måste väl folk reagera på? Och när det gäller trafficking är det oskyldiga små barn som utsätts och så småningom dör av det.När en unge ligger död på stranden blir det ett helvetes liv, men när hundratals, kanske tusentals barn i samma ålder dör av sexuella övergrepp, då tycker de röda khmerernas pisstroseparti att det är okej, och då ska vi behöva betala för att propagera för ytterligare dödsmisshandel på små oskyldiga barn.

Förstå att de partier vi hade förr och som hade samma namn som de vi har nu, egentligen inte alls är samma partier längre. Förr handlade det om att föra en politik för Sveriges bästa, idag handlar det om att föra så äcklig och vidrig kriminell politik som möjligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar