söndag 23 april 2017

Galna Kosjukans utvalda folk förstör världen för oss!Tidigare hade jag ett blogginlägg om den psykiska sjukdom som grasserar i den judiska rasen och som hade rubriken ”Har judarna fått galna Kosjukan”. Det är en podd med Red Ice där det förs ett resonemang om judarnas neurala problem, att de faktiskt har förvandlats till en parasitras.

Nu vill jag länka till Fria Sidor, som inte bara har en lång artikel om det judiska problemet utan också en omfattande PDF som man kan ladda ner:

*

Förintelsen” är idag en helt central del i mytbildningen om alla förföljelser. Den skapar gemenskap bland judarna, som nu delar ett lidande i närtid, i det kollektiva minnet och förstärker bilden av att icke-judar ständigt är ute efter dem. Den fungerar idag också som ett effektivt vapen mot oss. Dels genom att allt som man påstår tyska folket stod för, folk, nation och självbestämmande, är något farligt, dels för att vi aldrig misstänker att ett folk som fallit offer för ett sådant lidande själva kan vara förövare. Psykologiskt ser vi därför inte deras inflytande och vi ursäktar samt blundar för deras övergrepp på andra.

Fria Sidor uppmanar dig att snarast, om du inte redan gjort det, göra dig fri från denna judiska myt. Du kan gratis ladda ner pdf-boken, ”En tom säck kan inte stå”, från Fria Sidors server, här. Nedan en kort film som enkelt förklarar varför myten inte kan stämma. Fria Sidor
2 kommentarer:

  1. Adelskog som skrivit boken en tom säck kan inte stå tror visst på ufon också. Låter inte sådär jätte förtroendeingivande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. UFO betyder unidentified flying object och behöver inte betyda att det är något fån främmande planeter.

      Radera