måndag 24 april 2017

Globalisternas bomber med utarmat uran missbildar barnTrots att rubriken rimmar så är det här inget skämt. Det är en ledarartikel i Fria Sidor som är mycket läsvärd!Hur ska vi se västvärldens bombningar och terrordåd i Mellanöstern? Är det p.g.a. kristendomen eller är det den västerländska, så högtstående, civilisationens verk? Hur ska vi se Guds Utvalda folks kolonisering av Palestina och all terrorism där. Guds Utvalda folk dödade t.o.m. vår egen Folke Bernadotte.

En del vill hävda att kristendomen i alla fall är fredlig, vi vänder ju andra kinden till, men Islam där hugger man alltid huvudet av alla otrogna. Det stämmer dock synnerligen dåligt med kristendomens historia. Dessutom är det tveksamt om det ligger i vårt intresse, om vi vill överleva som folk, att det är bra att vända andra kinden till.

Ingen högg huvudet av otrogna i Irak innan USA bombade landet och lade grunden för ISIS, så sker heller inte idag i något muslimskt land där man inte har USA som berett vägen för radikala bokstavstrogna islamister. Sedan är det självklart så, vilket är helt naturligt, att alla människor som bor i ett land vill att andra i landet ska dela det man tror på. Se på Sverige, avvikande uppfattningar i invandringsfrågan belönas med hembesök från Expressen. Läs hela artikeln på Fria SidorInga kommentarer:

Skicka en kommentar