fredag 14 april 2017

Gradskivan är jättestolt över att ha fällt bomber över AfghanistanHan njuter, han jublar, han skiner över hela ansiktet över att ha fällt bomber över ett annat land. Numera är det inte ”Amerika först” som gäller för folkmordsförrädaren, nu är det sionismen först som gäller.

Men Ryssland fäller ju bomber i Syrien?

Skillnaden är att landets valde president Assad har bjudit in Ryssland för att hjälpa dem med ISIS, och ryssarna har aldrig någonsin beskjutit Syriens regeringssoldater. Under dessa villkor bombar Ryssland i Syrien. De har blivit inbjudna av landets president, som har begärt hjälp. Men de har inte bett Amerika om hjälp!

Då är frågan om Afghanistans president har bett Amerika om hjälp. Har han det?

Det spelar inte folkmordspresidenten i Amerika någon som helst roll, ser vi ju. Han tar sig rätten att själv bestämma vilka länder han ska ”hjälpa”.
Numera riktas världens ögon mot Sverige. Man förfasar sig över vad som pågår här. Man berättar om terrorattentat, om de lagar som förtrycker det egna folket, om gruppvåldtäkter mot svenska småflickor med mera. Det innebär att Sverigebilden som de svenska förrädarna vill förmedla utomlands förändras.

Huvudsaken för våra förrädare har alltid varit vilken bild som förmedlas ut i världen om hur Sverige verkligen ser ut. Det får alltså inte komma ut att Sverige är ett rent helvete att bo i och att det egna folket utsätts för veritabelt folkmord.

Vi kan vara tacksamma att nationalister över hela västvärlden riktar strålkastarljuset mot vårt land, för det har lett till att politikerna idag börjar backa och skärpa upp invandringspolitiken. De har redan börjat. Till exempel har Gustav Fridolin (av alla människor på jorden) sagt ” Illegala invandrare ska bort". Det är alltså det partiet som gjort allt för att hindra utvisningar av illegala invandrare.

Det börjar med andra ord att röra på sig i Sverige. Det kan till och med bli så att svenskarna blir det första folket i Väst som blir befriade från det sionistiska förtrycket och muhammedanismen, just för att världens ögon har riktats mot oss.

Det innebär att återigen kan då världens nationalister rikta strålkastarljuset mot Sverige och säga: ”titta på Sverige så bra det har blivit, och kan de så kan också vi”! I så fall innebär det att hela Europa kan komma att kasta av sig det sionistiska folkmordsoket, och det vill naturligtvis globalisterna förhindra.

Det är därför de kan vara glada att de idag har en fullständigt galen president som anser sig ha rätt att bomba varje land som för en egen politik. De tar alltså lögnen som vapen och sedan kan vi få se amerikanska B52:or som fäller bombmattor över Sverige, precis som under Vietnamkrigets tid, i syfte att förhindra att hela Europa befriar sig.

USA är idag Sveriges, och hela världens värsta fiende!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar