lördag 22 april 2017

Hans Brun tror att terroristerna vill att Le pen ska vinnaDen vita rasen har genom historien visat sig vara den mest innovativa rasen, och det måste Hans Brun ändra på. Hur ändrar man på det Hans Skitbrun?

Jo, man ljuger som ett bergatroll!

SVT:s terrorexpert: Islamiska Staten stödjer Le Pen

Nationella frontens Marine Le Pen har fått en oväntad anhängare i sin kampanj för att bli Frankrikes nästa president: Islamiska Staten. Det hävdar terrorforskaren Hans Brun i SVT:s Gomorron Sverige.

Han menar att islamisterna stödjer invandringskritiska Nationella fronten och dess presidentkandidat Marine Le Pen, och vill se henne som Frankrikes nya president.
– De vill ha en president som gynnar deras agenda, och det gör tyvärr Marine Le Pen, eftersom hennes politik till stor del bygger på att splittra Frankrike, säger Hans Brun i Gomorron Sverige. Fria Tider

Tusen spänn på att Bruningen är bög, för det är inte lätt att matcha så galna teorier på annat sätt. Om han vore dum i huvudet så hade han inte kunnat argumentera alls, så han måste kunna ha åtminstone tillräckligt mycket IQ.

Alltså är han pervers och ser allting förvridet som i en skrattspegel. Men inte nog med det...

... Han uttrycker sig på ett så förvridet sätt att även vi andra förmås se honom som i en skrattspegel. Man börjar fnissa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar